Op deze plaats maken we graag ruimte voor Egels die zich, naast hun activiteiten voor de club, inzetten voor een goed doel. Dit keer aandacht voor Ruud van der Zwet. Ruud wil in juni, tijdens Alpe d’HuZes 2018, de Alpe d’Huez minimaal vier keer beklimmen!

 

Ruud, die bij De Foresters applicatiebeheer doet van Sportlink (de online ledenadministratie voor sportclubs), heeft een speciale reden om voor het eerst aan Alpe d’HuZes mee te doen: hij wordt dit jaar 50 en dat is precies de leeftijd waarop zijn vader 35 jaar geleden overleed aan kanker. Alpe d’HuZes is een jaarlijks evenement waarbij de deelnemers zoveel mogelijk geld bijeen proberen te brengen voor onderzoek naar kanker. Ultieme doel van de stichting is dat kanker zo snel mogelijk hooguit een chronische ziekte wordt.

 

Uiteraard krijgt hij in Frankrijk steun van zijn vrouw Martina, ons bestuurslid Kantine. Ook Marc Brunekreef (Hoofdcoördinator voor de jongens en coördinator JO13) gaat ook weer, dit jaar ‘alleen’ als vrijwilliger.

 

We hopen natuurlijk dat dit andere Egels motiveert om gul te geven voor dit goede doel. Dit kan heel simpel: ga naar de actiepagina van Ruud op de Alpe d’HuZes-site https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/ruudvanderzwet en doneer online!

 

Alvast heel veel succes gewenst Ruud!

 

Zet jij je ook in voor een goed doel, of heb je een ander bijzonder bericht? Laat het even weten en stuur een bericht naar pr@deforesters.nl