Zaterdag 6 januari was het weer een gezellige bedoening op de Egelshonk.

Om 13:00 startte het Free-D-Sign boarding toernooi. Tijdens heel veel spannende en vaak sensationele potjes werd uitgemaakt wie tijdens de nieuwjaarsreceptie gekroond zou worden tot winnaar. Team Chouffe Chouffe Habibi was uiteindelijk de sterkste (zie foto).

Nog voor de nieuwjaarsreceptie begon gaven ook de mannen van Walking voetbal Heiloo een kleine demonstratie en gaven de 35 plussers even gas binnen de boarding.
De receptie zelf was lekker druk en gezellig. Vele leden, sponsoren en uiteraard de deelnemers van de verschillende toernooien konden elkaar alle goeds wensen en genieten van al het lekkers wat de kantinecommissie ons weer voor wist te schotelen.

Naast een kort stichtelijk woord van voorzitter Bas was het hoogtepunt het benoemen van Hans Rooker en Roel van Velzen tot leden van verdienste! Roel was er helaas niet maar Hans werd even in het zonnetje gezet. Hans heeft zich jarenlang ingezet voor onze vereniging als trainer, hoofd TC en HJO en staat mede aan de basis van de huidige jeugdopleiding die werkelijk ongekend hoog is. Vele jongens, jonge mannen in de kantine aanwezig, hebben wel eens onder de (luid) bezielende leiding van Hans over het gras gedraafd en 1 ding hoorde je vaak; met Hans aan de lijn liep je wel een stukje harder!

Roel heeft op een heel andere manier enorm veel bijgedragen aan de verenging. Als secretaris en hoofd facilitair en ongeveer 8 jaar bestuurslid was hij de peiler waarop een groot deel van de vereniging rustte. Denk daarbij aan het wedstrijdsecretariaat, de schoonmaakploeg, allerlei KNVB-zaken, de leden- en vrijwilligersadministratie. Hele belangrijke zaken, waar het amateurvoetbal niet zonder kan, zijn door Roel verder uitgewerkt en geprofessionaliseerd. Als er ergens een gat viel was Roel paraat.

Hans, Roel, we gaan jullie missen maar jullie blijven betrokken bij de vereniging.

Na de toespraak van Bas is er verder gefeest met muziek van DJ Bart en ging het zoals gewoonlijk “los tot in de kleine uurtjes”.

 

Bijgevoegd een kleine sfeerimpressie.

2018-01-08-PHOTO-00000595 2018-01-08-PHOTO-00000594 2018-01-08-PHOTO-000005922018-01-08-PHOTO-00000593