Het begint een mooie traditie te worden, de aftrap van het nieuwe seizoen met leuke activiteiten voor jong en oud. Op zondag 3 september was het weer zover, gelukkig hielpen een leger vrijwilligers, een aantal sponsors en het weer om er een fantastische dag van te maken. We zijn begonnen!

 

Een groep enthousiaste vrijwilligers pakte in de lente de klus op. Zeker geen eenvoudige taak, belangrijke uitdagingen waren de late schoolvakantie en de verwachte bekerwedstrijden in het laatste weekend van de vakantie. Uiteindelijk is het besluit genomen om de Kick-off totaal anders te doen dan in vorige jaren, met reguliere wedstrijden op veld 1 en 2 en de extra activiteiten op en rondom veld 3 en 4. Veld 3 en 4 waren omgetoverd in een ware Footgolf en Walking Football-Arena, met daarnaast een springkussen voor de jongste Egels (het kussen is niet lek gegaan J), DJ Daan met heerlijke muziek en onze gezellige gastspeaker Rick Koppes.

kick off inschrijven     uitleg     kick off veld

In de sporthal werd iedereen ontvangen met een warm drankje en een lekker stuk cake. De kinderen gingen vervolgens richting veld 3 en 4, de ouders kregen informatie over de organisatie van de vereniging en de rol die zij kunnen vervullen rondom de wedstrijden van hun kind. Verder waren Silvia Reinders (ledenadministratie) en Olivia Zwaan (vrijwilligerscoördinatie) in de zaal aanwezig en konden ter plaatse diverse ballen aangeschaft worden bij de stand van Sporthuis Johan Jansen, dat leuke aanbiedingen had bedacht voor deze dag.

kixk off zaal

In de kantine en op het zonnige terras was het ook goed toeven, hier kon men tevens terecht voor de tweedehandskledingmarkt, die bij Franciska Terkoolt, Audrey Jansen, Natascha Hink, Marrie Hemelrijk en Angélique Lindeman in zeer goede handen was.

koophoek

 

Voor de kids was een nog een mooie challenge: schiet de bal zo dicht mogelijk bij de vlag. Deze challenge is gewonnen door Björn Tromp en Janna Ridderikhof. Zij kunnen binnenkort hun bal ophalen in de kantine.

 

De volgende sponsors hebben dit evenement mede mogelijk gemaakt: Bowling HeilooSporthuis Johan JansenAlbert HeijnHolland Bulb MarketLigthart ElektraKösters ElektraHenk Liefting groothandel in groente en fruitKleverlaan.nl, Allemanmode en Ci Vediamo ijssalon. Bedankt voor jullie steun!

 

Ook op deze plaats wil de organisatie iedereen die een bijdrage heeft geleverd bedanken. Een bijzonder bedankje aan DJ Daan, de O19 en O17 spelers die hielpen, Rick Koppes, Ilona en haar toppers van de kantine, Arjen Doef, geluidsman Bart van der Horst, de vrijdagmiddagploeg, overige coördinatoren en het bestuur.

 

Volgend jaar uiteraard weer een Kick-off. We zoeken nog iemand die de coördinatie op zich wil nemen. Een bijzonder leuke klus! Heb jij interesse? Mail naar Marc Brunekreef: o13coordinator@deforesters.nl

 

Een sportieve groet van de organisatie,

Audrey Jansen, Bianca Bos, Martina van de Zwet, Frank van Haaren, Iwan van der Velden, Ernst Oostindie, Peter Baaij, Marc Brunekreef, Romke van der Laan, Jeroen Rodenburg, Cor Zwart.