Terwijl het huidige seizoen op zijn eind loopt, wordt er achter de schermen druk gewerkt aan volgend seizoen (seizoen 2018-2019).
Belangrijk onderdeel is het invullen van de teams. De leiders van de niet selectieteams hebben de vraag gekregen een indicatie te geven wat hun spelers/speelsters volgend seizoen gaan doen, zodat de eerste schets van de nieuwe indeling gemaakt kan worden.

Voor de selectieteams worden er trainingen georganiseerd, om te bepalen wie er volgend jaar in de hoogste teams per leeftijdscategorie spelen. Alle huidige selectiespelers worden hier in ieder geval voor uitgenodigd. Ook willen we de spelers die nu NIET in de selectieteams zitten, maar wel de ambitie hebben om in de selectie te spelen, uitnodigen om hieraan deel te nemen.
Dit kan eenvoudig door je aan te melden via een mail naar hjo@deforesters.nl. Vermeld daarin je voor- en achternaam, je geboortedatum en je huidige team.

Let op: het aanmelden dient UITERLIJK op dinsdag 22 mei 2018 gedaan te worden.

De data voor deze trainingen zijn:
Ronde 1: week van 28 mei.
Ronde 2: week van 4 juni.
Ronde 3: week van 11 juni.

Per week zijn er twee selectietrainingen, de exacte data worden later bekend gemaakt. Per ronde kunnen er spelers afvallen.