ZOMERVAKANTIE ACTIE

Uitnodiging AZ – NAC 12 augustus 2018

Alle leden van De Foresters zijn door AZ uitgenodigd om het duel AZ – NAC op zondag 12 augustus 2018 (16:45 uur) te bezoeken. Er geldt een actietarief van slechts €10 per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is.

Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor De Foresters. Voor iedere verkochte kaart ontvangt onze vereniging namelijk een cashback van € 1,-.

Je kunt per team of individueel per lid kaarten bestellen. Let op: Je zit samen met de andere leden van onze club in één vak, maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

Bestellen

Kaarten bestellen en betalen kan tot en met woensdag 25 juli 2018 via de volgende actielink: https://voetbal.iticketsro.com/AZ/deeplink.aspx?token=ActieAZNACBreda_DeForesters_5grcNAcR

Werkwijze kaarten ophalen

De kaarten kunnen tot en met woensdag 25 juli online besteld en betaald worden. Daarna zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar de contactpersonen bij De Foresters. Dit zijn Bianca Bos (06-22405878) en Lissa Leguijt (06-12054703). Kaarten kunnen vervolgens op zaterdag 28 juli tussen 10.00 en 12.00 uur door de bestellers van de kaarten bij Lissa Leguijt worden opgehaald. Neem tegen die tijd even contact met haar op voor de afhaallocatie.