Luke Nanne

We willen graag iets meer te weten komen over onze leden en onze vrijwilligers.

Wie zijn toch die gezichten die je zo vaak op de club tegen komt? En wat doen ze allemaal voor de club en daarbuiten? Daar gaan we de aankomende tijd achter komen middels deze nieuwe rubriek,

-iets meer dan- 10 vragen aan……..……..

Als eerste is Luke Nanne aan de beurt;

 1. Wie is Luke Nanne?
  Luke Nanne is een roodharige kerel uit de beruchte familie Nanne, die al sinds 2001 wekelijks op de club rondloopt en nu op 22-jarige leeftijd dat nog steeds doet. Toen de tijd begonnen bij de kabouters en nu voetballend in het vriendenteam Senioren Zaterdag 3. Werkzaam bij Fletcher Hotel Heiloo en studerend aan de Hogeschool van Utrecht aan de opleiding Integrale Veiligheidskunde. Verder is Luke een actieve jongen die veel voor én in Heiloo doet, zoals vrijwilliger bij Oranjebal, Timmerdorp en scouting.
 2. Geboren en getogen in Heiloo?
  Geboren in Heiloo én ook zeker getogen in Heiloo. Tijdens mijn studie in Utrecht ben ik ook in Heiloo blijven wonen. De wil was te groot om in Heiloo te blijven en als je doordeweeks traint en werkt heeft dat toch voorrang.
 3. Heb je kinderen die bij de club spelen?
  Haha nee, ik heb nog geen kinderen maar ik heb wel de wens om vader te worden. Het lijkt me vrij duidelijk dat mijn kinderen tegen die tijd ook bij De Foresters gaan spelen en ik aan de kantlijn sta om het team te coachen én aan te moedigen.
 4. Wat doe je zelf bij de club?
  Naast dat ik veel voor mijn eigen team regel, ben ik mede-organisator bij de schoolvoetbal van Heiloo. Ik vertegenwoordig vanuit de schoolvoetbalorganisatie De Foresters. Ik help bij het organiseren en het meedenken van het schoolvoetbaltoernooi vanuit mijn vrijwilligers taak bij De Foresters. Jaarlijks bestaat de schoolvoetbal uit drie toernooidagen en vooraf een aantal vergaderingen waarin we alles proberen te regelen. De vorige editie was de eerste keer maar ik heb erg genoten en ben dan ook van plan om hiermee door te gaan.
 5. Welk moment bij De Foresters zal je nooit vergeten?
  Dat zijn eigenlijk wel meerdere momenten, maar de eerste die in mij opkomt is het penaltybokaal, ik denk in 2005 of 2006. Ik stond toen tegenover Daan Boerlage in de finale waarbij ik tweede werd van het penaltybokaal. Geen schande aangezien Daan professioneel ging voetballen, voor mij is het een leuke herinnering van een prestatie uit het verleden.
 6. Als jij voorzitter zou zijn, dan…?
  Als ik voorzitter zou zijn, dan zou ik waarschijnlijk de bierprijs naar beneden gooien. Niet dat ze nu hoog zijn, maar wie houdt er nou niet van goedkoop bier. Verder zou ik er alles aan doen om de club niet failliet te laten gaan, dat zou erg zonde zijn, ook vanwege de vele herinneringen die Foresters heeft gegeven.
 7. Heb je tips voor mensen die twijfelen of ze ook een vrijwilligerstaak gaan doen?
  Binnen de club zijn er veel soorten vrijwilligerstaken, en ik ben er zeker van dat er genoeg taken zijn waarin men plezier kan hebben. Als vrijwilliger krijg je ook veel respect terug en je vangt veel sfeer op in en rondom de club. Ik vind het dan ook jammer dat dit jaar de schoolvoetbal bij HSV wordt gehouden.
 8. Wat is je favoriete club (na De Foresters natuurlijk!)?
  Er is geen twijfel over mogelijk dat dit AZ is. Al sinds peuter heb ik een seizoenskaart bij AZ samen met mijn vader. Samen met een klein clubje uit Heiloo supporten wij AZ vanuit Vak O. Elke wedstrijd is het wel weer gezellig op de tribune en zit ook vaak op het puntje van mijn stoel omdat ze de wedstrijd weer spannend maken. Wekelijks vermaak onder het genot van een natje.
 9. Wijn, bier of 0%?
  De vraag: ”bier of pils?” zou eerder van toepassing op mij zijn denk ik. Bij het drinken van pils voelt het elke keer weer of er een engeltje op je tong plast. Misschien ook een van de onderliggende redenen dat ik ben blijven voetballen haha, zodat we nog heerlijk met het hele team op de zaterdag lekker een biertje kunnen drinken.
 10. Heb je nog andere hobby’s?
  Een van mijn grootste hobby’s is tijd doorbrengen met mijn vrienden en dat vaak in het café. Daarnaast doe ik af en toe aan hardlopen en mountainbiken als de tijd me dat toe laat. Verder ben ik actief lid bij Scouting Rurik en ben ik daar ook wekelijks te vinden.
 11. Wat weten veel mensen niet van je?
  Dat weet ik zo gauw niet. Wat veel mensen wél verbazend vinden, is dat ik in Utrecht studeer maar toch elke dag gewoon in Heiloo te vinden ben. Het is dan wel drie uur reizen per dag maar aan het einde van je dag zit ik gewoon aan de eigen tafel de warme prak naar binnen te harken.
 12. Tot slot, wat vond je van de Algemene Leden Vergadering waar je bij aanwezig was?
  Ik vond de ALV dit jaar erg productief moet ik zeggen, en het bestuur toonde ook interesse in de ideeën die we hadden, dat voelt gewoon fijn dat je stem gehoord wordt. Eigenlijk jammer dat er met de ALV weinig mensen waren, want de visie van leden die daar ingebracht kan worden, is zo alleen maar kleiner. Ik denk ook dat veel leden misschien een vooroordeel hebben van de ALV maar met het bijwonen van die vergadering, vang je wel meer informatie op over de club zoals de kosten en wat de achterliggende reden is geweest om de contributie omhoog te laten gaan, en kan je je eigen stem of dat van je team laten horen.