Foto aangeleverd door familie Donkersloot

(Iets meer dan) 10 vragen aan … Floor Donkersloot

1 Wat is je naam? 

Ik heet Floor Donkersloot.

2. Op welke school zit je?

Ik zit op het Willem Blaeu in Alkmaar. Ik zit in 1HB.

3. In welk team speel je bij De Foresters?

Ik speel in de JO12-2

4. Hoeveel jaar voetbal je al?

Ik voetbal 6 jaar. Ik begon toen ik 5 was bij De Foresters.

5. Op welke positie speel je in de JO12-2?

Ik ben daar spits.

6. Waar zou je zelf graag willen spelen of denk je dat beter bij je past? 

Ik sta bij VV Alkmaar, MO14, links back en dat was in het begin best wennen maar ik vind het echt een leuke positie. Het gaat me goed af.

7. Hoe vaak train je in de week?

Ik train bij VV Alkmaar 2 x in de week. Dat is op maandag en donderdagochtend. We trainen dan van 08.00-10.00 uur. Bij De Foresters train ik 3x in de week. Normaal gesproken, zonder Corona, heb ik dan ook nog wedstrijden.

8. Wie zijn jouw trainers? 

Bij De Foresters is dat Peter Steenstra. Bij VV Alkmaar zijn dat Amy Visser, Nick van Kan, Ans Haagsma en Dennis de Jong. Ik trainde in het begin alleen bij de academie mee maar nu train ik eigenlijk altijd mee met de MO14 van VV Alkmaar. Bij VV Alkmaar gaan we vanaf 4 januari 2021 wel meer trainen in de week. Volgens mij wel 4x.

9. Floor wat vind je nu zo leuk aan voetbal?

Ik vind het leuk omdat het een teamsport is En ik vind het spel gewoon heel leuk.

10. Wat zou je in de voetbal willen bereiken, dus wat is je droom?

Profvoetballer worden.

11. Wie is je Favoriete voetballer?

Frenkie de Jong.

12. Heb je nog andere hobby’s naast voetbal?

Ja Trampoline springen en hooghouden.

13. Zijn er misschien dingen die mensen echt niet van je weten?

Ik heb echt geen idee, Ik heb niks te verbergen.

Dankjewel voor dit interview Floor en heel veel plezier met voetballen !