Thomas met het boek

Thomas signeert het boek voor Storm

Een lezing over een voetbalboek én inside tips van Thomas Ouwejan bij De Foresters

Eind oktober 2019 verscheen het boek Hoe je profvoetballer wordt. Dit boek, geschreven door Jeroen Otten en Ivo Spanjersberg, richt zich op (jonge) voetballers en vertelt wat de do’s en dont’s zijn om alles uit je voetbalcarriere te halen, geïllustreerd aan de hand van interviews met onder andere (oud-)spelers, trainers en bestuursleden van profclubs uit Nederland.

Op maandagavond 16 december 2019 organiseerde oud-Forestersspeler Tim Blankert rond deze uitgave een evenement in de Foresters-kantine. Tim heeft voor het boek spelers geïnterviewd, waaronder AZ-verdediger (én ook oud-Forestersspeler) Thomas Ouwejan. Die was er deze avond bij om uit te leggen hoe híj het heeft gedaan én om vragen te beantwoorden.

Na een hele boeiende presentatie van Tim, waarin hij ons stap voor stap een stukje sportpsychologie bijbracht, was het woord aan Thomas, die een hoop vragen van het publiek op geestige en stoïcijnse wijze beantwoordde. De vraag van Storm (“Wat is het lekkerste eten dat je niet mag eten?”) werd beloond met een gesigneerd boek.

De presentatie

De cover van het boek