30 januari Bel-actie: Word Vriendenloterij vriend van Foresters

De Foresters maakt een ‘doorstart’ met sponsor Vriendenloterij. Jaarlijks krijgt onze vereniging ongeveer € 1800 dankzij leden die meespelen met de Vriendenloterij en hun lot verbinden aan onze vereniging. Dit prachtige succes is vooral te danken aan een grote ‘Bel-actie’ vier jaar geleden. En niet voor niets staat een sponsorbord langs onze velden. Elk bedrag, groot of klein helpt Foresters te laten bruisen. Daarom is op 30 januari 2018 opnieuw een grote Vriendenloterij Bel-actie.

Derbystar voetballen en Jeugdkamp

Alleen al het meedoen aan de Bel-actie levert Foresters voor € 1000 aan derbystar voetballen op. Een buitenkans die we niet laten lopen. Daarnaast willen met de opbrengst van de lotenverkoop het jaarlijkse Jeugdkamp financieel veilig stellen. Tijdens dit superevenement beleven een paar honderd kinderen (voetbal)avonturen en sluiten ze vriendschappen. Graag houden we dit kamp aantrekkelijk en toegankelijk voor iedereen. Een succesvolle lotenverkoop kan ons maar liefst € 10.000 opleveren. Ons doel is in totaal 100 loten te verkopen.

Hoe werkt de Bel-actie

Op 30 januari 2018 belt iemand van de Foresters met de vraag of u een of meerdere loten van de vriendenloterij wilt afnemen. Speel je een keer mee en je verbind je aan onze vereniging, dan krijgt de Foresters mogelijk al mooie bonussen. Speel je langer en met meer loten mee, dan neemt de bijdrage aan de onze vereniging toe.

Al Vriend?

Speel je al mee met het doel Foresters? Overweeg dan dit lot op te zeggen en activeer op de belavond weer een lot. Per saldo blijft alles dan hetzelfde maar…! Dit lot telt wel mee in de actieteller en dat kan Foresters veel geld opleveren.

Speel je al mee, maar nog niet met het doel Foresters? Overweeg dan dit lot op te zeggen en activeer op de belavond weer een lot met Foresters als doel. Per saldo blijft alles dan hetzelfde maar…! Ook hier geldt dit lot wel meetelt in de actieteller en de Foresters veel geld kan opleveren.

Wil je zelf het doel omzetten naar Foresters, stuur dan een mailtje naar onderstaand mailadres. Wij zorgen voor een beschrijving.

Vrienden en familie

Natuurlijk kun je vooraf al aangeven dat jezelf, je omgeving , vrienden, familie of toekomstige deelnemers van het jeugdkamp meedoen. Geef even aan hoeveel loten je wilt en vermeld je telefoonnummer en NAW gegevens. Op de avond zelf nemen we deze loten mee in de actie. Een lot is voor de Foresters al goed voor € 94 per jaar!

Wil je vriend worden?

Heb je interesse om mee te doen, wil je meer weten of wil je alvast je deelname opgeven? Mail dan naar sponsoring@foresters.dawesta.com. Wil je liever niet gebeld worden, dan kan je dat via ditzelfde mailadres laten weten.