Begin je voetbalcarrière bij de Kabouters!

Zaterdagochtend om 08.30 uur nemen de Kabouters het complex in bezit. Een uur lang wordt er lekker gespeeld en natuurlijk gewerkt aan leuke skills om later in de week te vertonen op de pleintjes en veldjes in het dorp.

We zijn het seizoen begonnen met vier kids en telden er de laatste keer al 20, een mooi begin dat smaakt naar meer!

Wil je ook meedoen?

Iedereen van 4 tot 6 jaar mag komen voetballen op zaterdag, je hoeft geen lid te zijn. Veel kinderen weten meteen al dat ze dit nooit meer willen missen. Voor de rest geldt dat ze gerust nog een paar keer langs mogen komen. Als je het leuk vindt dan word je lid van rood-wit en ben je Egel!

Kabouters trainen op het hoofdveld of in de zaal. HJO Jeroen Smit is altijd aanwezig en wordt geholpen door ouders. Zorg dat je in sportkleding naar de club komt en neem buitensportschoenen en zaalschoenen mee.

Jeroen Smit: ‘Elke week gaan we aan de slag om de kabouters een onvergetelijke dag te geven en om de kinderen te leren ontdekken wat het is om op voetbal te zitten. Samenwerken maar ook zoals een echte Foresters-speler te durven uit te blinken’.

Aanmelden

Als je mee wilt doen, stuur dan vooraf even een e-mail of appje naar coördinator Sanna Tervoort: kabouters@deforesters.nl of 06-33360099