Bijna 75 jaar Foresters!

Op 2 april 1946 zag onze mooie vereniging het levenslicht. Nog een paar weken dus en dan vieren we, Corona of niet, onze 75e verjaardag!

We zouden graag in het jubileumweekend flink uitpakken, maar dat zit er nu natuurlijk even niet in. We zijn echter niet zomaar 75 jaar geworden… we blijven strijdbaar, de blik is gericht op de toekomst en zeker op wat er op de korte termijn wél mogelijk is. En zo is er een logische oplossing uit de koker gekomen: we maken er gewoon een jubileumjaar van. En dat begint uiteraard op 2 april!  

Wat er precies op 2 april gebeurt moeten we nog even geheimhouden. Een dag later staat een gouwe ouwe op het programma: de Penaltybokaal. Mede dankzij sponsor Visser en Van Dam kunnen we een evenement neerzetten dat verder gaat dan penalty’s en waarbij zelfs is gedacht aan de fans, die helaas niet mogen komen kijken. Voorbeelden van andere evenementen die in de pijplijn zitten zijn een Hotdogtoernooi en Hooghoudwedstrijd op Hemelvaartsdag, Voetvolley en 35+, maar grote kans dat er nog andere verrassingen uit de hoge hoed getoverd worden.

Zaterdag 28 augustus staat in de agenda gemarkeerd als een grote feestdag. Hopelijk staan dan Corona-technisch alle lichten op groen en mogen we onder meer genieten van een 7×7 reünietoernooi voor iedereen die wat met Foresters heeft en een feestavond. 

In het najaar willen we een Jubileum loterij en veiling organiseren. Houd onze website en social mediakanalen in de gaten!

Zoals eerder vermeld, we staan zeker niet stil op dit moment. Natuurlijk is het heel vervelend dat volwassenen zo weinig kunnen sporten, de kantine leeg is en toeschouwers niet welkom zijn, maar het is even niet anders. Gelukkig konden en kunnen we de jeugd flink bezighouden op sportief gebied, mogen jongvolwassenen weer wat meer en hebben ook niet-leden de weg naar De Egelshoek gevonden voor een of meerdere gratis proeftrainingen. Voetbalzaken gaat door met het organiseren van activiteiten en is behoorlijk hard op weg met het maken van plannen, een update van de sportieve visie en het vastleggen van trainers voor volgend seizoen. Spoedig meer daarover.

En dan hebben we ook nog het nieuwe shirt dat eraan komt. Alle teams krijgen een mooi shirt, met op de borst het logo van Kuyper & Blom Makelaars en op de mouwen ING en Sporthuis Johan Jansen. In de meeste gevallen is er nog ruimte om een logo op de rug te zetten. Binnenkort worden de teams benaderd, want wat is nou leuker dan daar zelf invloed op te hebben. We kunnen al verklappen dat een seniorenteam haar eigen rugsponsor al geregeld heeft, binnenkort meer aandacht voor die actie. Kun je niet wachten en wil je nu de mogelijkheden weten? Mail dan naar sponsoring@deforesters.nl. Heb je zin om mee te helpen met activiteiten? Mail dan naar vrijwilligers@deforesters.nl.