We zijn al bijna halverwege het seizoen!

De tijd gaat snel. Nog een paar weken en dan is het al winterstop. Dat betekent dat we dan al weer halverwege het voetbalseizoen zitten.

Let dus op als je nog vrijwilligerspunten open hebt staan. Dat geeft op zich niet, want we moeten nog even. Maar het is wel verstandig om je snel in te schrijven op de nog beschikbare diensten, of om je voor een andere taak op te geven. Wacht hiermee niet tot het seizoen al bijna afgelopen is, want dan is er misschien niet veel of niks meer beschikbaar.

Zoals je misschien al eens voorbij heb zien komen via social media, moeten we helaas toch nog best regelmatig een noodoproep doen omdat we voor een dienst geen of niet genoeg vrijwilligers hebben. We hebben dat voor de kantine al een paar keer met een betaalde kracht moeten oplossen. En bij de Ontvangstdienst hebben we, vooral bij de late dienst, heel vaak geen vrijwilliger beschikbaar (gehad). Dat is erg vervelend, maar ook erg jammer. Want de punten voor die betreffende diensten gaan verloren. Daarmee zijn er straks misschien niet meer genoeg diensten om je punten vol te maken. Daar kunnen we dan niks aan doen!

Naast de roosterdiensten zijn er ook altijd nog andere taken die je zou kunnen doen. Zoals je hebt kunnen lezen is de commissie Foresters 2.0, samen met het nieuwe bestuur, druk bezig om de vereniging beter te stroomlijnen. We kunnen daar zeker hulp bij gebruiken. Dus als je denkt: “Daar wil ik wel aan bij dragen. Wat IS er te doen en wat kan IK doen?”, mail naar vrijwilligers@deforesters.nl!

Nog even een praktische TIP met betrekking tot de voetbal.nl app voor ouders van jeugdleden:
Zorg ervoor dat je je vrijwilligerszaken regelt onder het ouderaccount! Ben je ingelogd onder het account van je kind, dan kun je via Instellingen uitloggen en opnieuw inloggen. Je krijgt dan de keus voor wie je wilt inloggen. Daar kies je vervolgens de naam van het ouderaccount.

Op de site is alles rondom het regelen van de vrijwilligerszaken eventueel in detail terug te vinden: https://www.deforesters.nl/vrijwilligerzijn/

Als je nog tegen dingen aanloopt, vragen hebt, of meer informatie wil, stuur gewoon een mailtje!