Beeldmateriaal Sjoerd Stoker

Cor Zwart flink in het zonnetje gezet

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is Cor Zwart door de KNVB flink in het zonnetje gezet. Tot zijn grote verrassing was zijn zoon Mitchell (Competitieplanner Betaald Voetbal bij de bond) aanwezig op de ALV en spoedig werd duidelijk waarom. Mitchell kwam langs op de Egelshoek om de Gouden waarderingsspeld van de KNVB te overhandigen aan zijn vader! En die speld krijg je niet zomaar… een voorwaarde is bijvoorbeeld dat je minimaal 20 jaar een bestuursfunctie binnen een vereniging hebt uitgeoefend. Wat dat betreft zit het bij Cor natuurlijk wel goed: in 1998 meldde hij zich aan als trainer voor de Kabouters en werd dus de eerste trainer van de destijds 4-jarige Mitchell. Daarna volgde een flink aantal functies, is Cor een periode voorzitter geweest en zit hij nu namens ‘’Competitie en Toernooien’’ weer in het bestuur.

Cor is nog steeds onder de indruk van de gebeurtenissen en het feit dat hij bij de vereniging en thuis niets gemerkt heeft van wat gaande was. Hij laat graag optekenen dat hij bijzonder trots is, maar zeker ook aandacht wil voor de vele vrijwilligers die hem door de jaren heen geholpen hebben. En voor de vrijwilligers die op dit moment hard aan het werk zijn om ons cluppie te laten draaien en uit de crisis te krijgen. Ondanks dat hij heel veel tijd in de club heeft gestoken, had hij het allemaal niet willen missen en hoopt hij nog een tijdje door te kunnen gaan. Het liefste natuurlijk met nog meer nieuwe vrijwilligers in het komende seizoen, want er is altijd genoeg te doen en ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’. Cor, ook op deze plaats: onwijs bedankt voor je inzet!

We willen ook zijn vrouw Erica bedanken. Erica heeft natuurlijk zelf ook veel gedaan voor de club en is nu weer actief achter de schermen met de Wall of Fame. Maar bovenal heeft ze Cor heel veel uren zien maken bij de club en ‘geaccepteerd’ dat de auto van de familie Zwart maar naar één bestemming kan rijden: Foresters!

Heb jij de Foresters/GP Groot Tankpas al? Tank nu veel voordeel, bijvoorbeeld 15 cent op de adviesprijs van benzine en 30% korting op een wasbeurt!

Daarnaast krijgt de vereniging voor iedere liter een mooi bedrag. Klik hier meer voor info.