Corona-update 1 oktober

Hoe graag we ook anders willen, de strijd tegen Corona is nog niet gestreden en we hebben te maken met aangescherpte maatregelen. Dit houdt onder meer volgende in:

-Het bezoeken van thuiswedstrijden is niet toegestaan. Dit geldt voor iedereen, dus ook voor ouders, opa’s, oma’s en zelfs geblesseerde spelers. Dus 0 supporters van Foresters langs het veld…

-Van gastverenigingen zijn alleen personen welkom die een rol hebben bij de organisatie van wedstrijden/trainingen. Naast de spelers is dat de gebruikelijke bezetting van coaches, stafleden, officials, bestuursleden, vrijwilligers en/of chauffeurs

-Een chauffeur is alleen welkom bij wedstrijden van jeugdteams (t/m O19)

-In geval van vermoeden van het omzeilen van de regels, waarbij toeschouwers toch op het complex aanwezig zijn (bijvoorbeeld een onevenredig groot aantal chauffeurs) dient toegang tot het complex ontzegd te worden.

We roepen iedereen met klem op zich aan de regels te houden en instructies van vrijwilligers op te volgen. Hopelijk krijgen we Corona samen klein en mogen we spoedig weer van ons mooie spelletje genieten. Bedankt alvast voor je begrip en hulp!