Corona Update de Foresters

Het voetbalseizoen staat weer op het punt te beginnen. Het wordt steeds drukker op ons complex op de wedstrijddagen. 

Ondanks alle genomen maatregelen op ons sportpark en in de kantine (looproutes, bestelpunt kantine, hygiëne maatregelen, posters, etc. etc.) is er geconstateerd dat niet iedereen (Foresters leden en bezoekers) zich aan deze maatregelen houdt. Dit brengt niet alleen de veiligheid en de gezondheid ernstig in het geding maar ook het handhaven hiervan. Het zou toch zonde zijn als op wedstrijddagen de kantine gesloten moet blijven. Niet alleen kan er dan niet meer genoten worden van een lekkere bak koffie, een lekker frisje, een fris pilsje of een lekkere hap maar wordt “onze” vereniging ook financieel gedupeerd.

Een DRINGEND VERZOEK aan ALLE LEDEN om zich te houden aan alle SPELREGELS en MAATREGELEN die op onze vereniging gelden. Hierbij ook het verzoek om de niet – leden (bezoekende teams en supporters)  hierop te wijzen als de spelregels en maatregelen niet (op)gevolgd worden.

Help onze vereniging!!

We zorgen er met z’n allen voor dat we de kantine niet hoeven te sluiten en de vereniging hierdoor financieel wordt gedupeerd

pastedGraphic.png

Hieronder nogmaals de spelregels:

  • VERMIJD DRUKTE
  • GEEN TOEGANG BIJ VERKOUDHEIDSKLACHTEN OF GRIEPVERSCHIJNSELEN
  • HOUD VANAF 18 JAAR 1,5 METER AFSTAND
  • HANDEN WASSEN NA BINNENKOMST EN NA TOILETBEZOEK
  • BETAAL CONTACTLOOS

RESPECTEER EN VOLG DE AANWIJZINGEN VAN DE KANTINEVRIJWILLIGERS, BESTUURSLEDEN EN LEDEN