Van het bestuur en 2.0: de eerste weken zijn achter de rug!

Sint Maarten gehad, Sinterklaas alweer in het land (komt hij ook naar de club?), tijd voor een update van het interim bestuur en 2.0!

Het lijkt al lang geleden, maar het is nog maar een week of drie geleden dat op de ALV besloten werd onze plannen uit te gaan voeren. In de weken daarna is er een hoop gebeurd. Niets van gemerkt? Dat kan goed kloppen! De bal rolt, het complex ziet er netjes uit en zo af en toe melden de mannen van PR dat er iets moois gebeurd is. Eigenlijk is dat niet heel anders dan hoe het ging voor de ALV van eind oktober. De belangrijkste reden volgens ons: nagenoeg iedereen die zich al inzette voor de club is dat blijven doen en hier en daar zelfs nog een stapje harder. Tot die groep harde werkers rekenen we zeker ook de oud bestuursleden, die tevens altijd paraat staan als we ergens tegenaanlopen.

We hebben onderling afgesproken om voorlopig minimaal eens in de week samen te komen om de actielijst door te nemen. Dat is belangrijk, want we willen graag zo spoedig mogelijk de commissies actief hebben op de voorgestelde manier. Het is fantastisch om te zien dat ook daar waar er nog ‘open eindjes’ zijn zaken eigenlijk heel goed lopen, maar het doel blijft om snel de hele organisatie in orde te hebben. Klein tipje van de sluier wat dat betreft: binnenkort komen we met nieuws over de Stafcommissie Financiën en nieuwe vrijwilligers die daar gaan aansluiten. Via deze weg en uiteraard de social media kanalen zullen we regelmatig van ons laten horen.

‘Mooi, verder dus niets nodig?’ zal je wellicht denken. Nee, dat nou ook weer niet. Er is voldoende te doen, er liggen nogal wat ideeën te wachten op de plank en nieuwe vrijwilligers zijn dus zeer welkom. Wist je dat je de meeste open taken gewoon in de Voetbal.nl app kunt vinden? Maar mail gerust ook naar Olivia van vrijwilligerscoördinatie, bijvoorbeeld met ‘Dat geniale idee’ dat een nieuwe vrijwilligerstaak waard is: vrijwilligers@deforesters.nl.

Sportief gezien zijn de meeste teams het seizoen positief begonnen en hebben hun draai gevonden. Hier en daar zit het tegen, hopelijk gaat het in dergelijke gevallen beter in de voorjaarscompetitie. Het eerste elftal doet er alles aan om bovenin mee te draaien. In de eerste acht duels werd er zeven keer gewonnen en 38 (!) keer gescoord. Zaterdag spelen de mannen om 18.00 uur thuis tegen AFC ’34 en hebben we een leuk feest, kom dus naar het Egelshonk!

We wensen iedereen mooie Sinterklaasweken!

Hartelijke groet,

Commissie 2.0