Wie herkennen jullie?

Laat ons weten wat jij weet van deze foto! Voor ons 75-jarig jubileum gaan we je, als je wilt, de komende weken stalken met vintage Foresters- foto’s en de vragen: wanneer was dit, waar, en wie staan er allemaal op? Als je ons verder kunt helpen, laat dan een bericht achter via het formulier of stuur een mail naar pr@deforesters.nl. Alvast bedankt voor je medewerking!

Bedankt voor het insturen!

1 + 4 = ?

Heb je zelf nog een echte Foresters Forever Foto: stuur ‘m naar pr@deforesters.nl.

Eindstand

Robin Vos heeft zichzelf gespot op de schouders van Bjorn Bakker. Hij wist ook Tom Leguijt, Piet-Hein Kraakman, Frans Hemelrijk, Daan de Jong en Matthijs Blokker aan te wijzen. Lennart de Winter herkende zichzelf naast Tom Leguijt. Piet-Hein Kraakman dacht ook Sebastiaan Graas en Walter Tromp te zien en Jaap Koopman, die van achter aan het aanvallen zou kunnen zijn. Maar wie hier vol trots zijn nieuwe 🔥 toont rechts op de foto en waar dit nou precies was?

Hans Wiedemeijer weet te vertellen dat de foto is genomen tijdens een toernooi in Dellwig, Duitsland. Foresters had elk jaar een uitwisseling met deze club. Met Hemelvaart gingen de A junioren naar Duitsland en met Pinksteren kwam het Duitse team met aanhang naar Foresters. Jan Oosterling was volgens Hans de grondlegger van deze uitwisseling. Later heeft hij de organisatie zelf overgenomen van Jan en Cees Rootjes. Ze moesten in Duitsland op gravel voetballen. Na deze groep is nog 1 team naar Duitsland geweest…