De Foresters speelt Champions League !

Het is zaterdagochtend 17 september. Een historische dag, want vandaag is het begin van de Foresters Champions League. Acht verschillende topclubs uit diverse landen trappen om 08:30 af, teams van drie of vier kinderen gaan de strijd aan voor de felbegeerde finaleplaats.

Zeer spannende poulewedstrijden volgen, waarbij heel veel blije en lachende gezichten te zien zijn van de kinderen die hard hun best doen om hun kunsten te laten zien aan het publiek en de trainers. Om de energie aan te vullen is er uiteraard een ‘limonade breek’. Na de poulewedstrijden mag in de halve finales iedereen zijn of haar kunsten weer laten zien. Ze zijn 4 of 5 jaar oud, maar wat een energie en skills hebben deze kinderen!

De finale wordt gespeeld door AC Milan tegen Atlético Madrid. Speciaal voor de finale heeft trainer Jeroen Smit de muziek op vol vermogen gezet om het publiek nog extra op te zwepen. In ‘de kooi’ (panna veld) wordt er gestreden voor de eerste winst van de Champions League. Een ruststand van 1-1 wordt uiteindelijk een eindstand van 2-2, penalties moesten het beslissen! AC Milan is iets beter in het nemen van de pingels en hierdoor de winnaar. Groot applaus van de andere teams en ouders is hun beloning.

Uiteindelijk is iedereen natuurlijk de winnaar en gaan we op zaterdag gewoon weer verder met een nieuwe ronde in de Foresters Champions League.

Wil je ook mee doen? Ontdek zelf wat een feest het is op de zaterdagochtend bij Foresters. Meld je aan bij trainer Jeroen Smit (06-52403333) voor een proeftraining of klik hier en word direct lid.
Je mag ook mailen naar Championsleagueforesters@gmail.com