Geen eigen alcoholhoudende dranken mee naar S.V. De Foresters

Beste leden, ouders, verzorgers en gasten,

Eerder is al aangegeven dat het niet toegestaan is alcoholhoudende drank mee te nemen en in en rondom de kleedkamers te nuttigen.

Helaas wordt dit niet voldoende nageleefd en daarom heeft het Bestuur van S.V. De Foresters besloten een algeheel verbod op het nuttigen van alcoholische dranken in te voeren op het gehele terrein, met uitzondering van de kantine en het terras.

Bij overtreding van dit verbod volgt een boete van EUR 250,00!  Teams die in de kleedkamer alcohol nuttigen, riskeren hiermee tevens uitsluiting uit de competitie.

Wij moeten ons houden aan het bestuursreglement Alcohol in Sportkantines van de KNVB, zie hier artikel 5.

Naast dit KNVB reglement hebben we ook nog met verscherpt toezicht te maken van de gemeente Heiloo met betrekking tot de naleving van de identificatieplicht van personen tot 25 jaar. Help ons om deze naleving na te komen en wijs elkaar op onrechtmatig alcoholgebruik.

De vereniging kan een boete krijgen van minimaal EUR 1.360,– voor schenken aan jongeren die nog geen 18 jaar zijn. Deze boete verhalen wij op de overtreder(s).

Wij rekenen op ieder zijn medewerking en begrip!

Derde-helft-aanbieding!

Om het aantrekkelijk te maken om na de wedstrijd in de kantine een borrel te drinken, ontvangt elk team bij de eerste twee pitchers een gratis bittergarnituur*.

* 1 gratis bittergarnituur per dag aansluitend op de gespeelde wedstrijd.

Bestuur S.V. De Foresters Heiloo

Lees hier de brief met officiële aankondiging van dit besluit door het bestuur.