Hans bedankt !

Op maandag 31 mei is het officieel de laatste werkdag van Hans Romeyn. Daarmee komt een eind aan een lange periode waarin hij burgemeester van ons mooie dorp was. En kan hij dus beginnen aan een (hopelijk) jarenlange periode van genieten van het Heilooër leven.

Ongetwijfeld zal hij ook in de toekomst regelmatig opduiken in het dorp, of het nou bij sportwedstrijden is of andere evenementen.

Helaas is er op sportief gebied nauwelijks activiteit geweest in ruim een jaar tijd en dus koesteren we de mooie momenten in de jaren daarvoor nog veel meer. Mooie voorbeelden zijn het geweldige feest in Hoofddorp, toen Foresters 1 promoveerde naar de 1e Klasse en Hans de bloemen uitdeelde op het veld. Of het openen van de nieuwe kantine en het terras in 2014 (foto).

Hans, namens alle Egels danken we je van harte voor alle mooie jaren en wensen we je een heel mooie toekomst. We zitten momenteel midden in ons jubileumjaar, maar hebben nog niet veel feest mogen vieren. Als dat wel weer mag, hopen we ook jou en Els weer op de Egelshoek te mogen begroeten, zodat we met elkaar het glas kunnen heffen. Geniet van alle mooie momenten die gaan komen!

Groet van het bestuur