Marlene Roodbol. Hieronder de cover van haar boek.

Marlene Roodbol is de echte ‘vlechtqueen’ van Heiloo

Met hareninvlechten.nl heeft Heiloo een bijzonder bedrijf binnen de dorpsgrenzen. Eigenaar Marlene Roodbol is een echte ‘vlechtqueen’. Deze Egel is auteur van een boekenreeks en tevens vlechtstyliste tijdens workshops, events en feestjes. En wie denkt dat dit alleen voor dames en meisjes is, zal verrast zijn: ook vaders sluiten zonder problemen aan bij de workshops, die ook in Heiloo worden gehouden.

Sinds kort tourt Marlene ook door het land met haar mobile ‘Vlechtacademy’. Marlene: “Het is vaak een verrassing in wat voor setting ik beland, maar het is altijd een gemotiveerd groepje die als een razende alle vlecht-technieken eigen wil maken. Met het boek voor beginners óf gevorderden gaan ze blij naar huis, heerlijk! Mijn website www.hareninvlechten.nl werkt ook uitstekend, ik word doorgaans snel gevonden op het web”.

Na afloop van het voor Nederland zo succesvol verlopen WK Vrouwenvoetbal komt Marlene met een leuke actie voor Egels: stuur een email naar info@hareninvlechten.nl en maak kans op haar boek!