Seizoen 2019-2020 bij de Foresters

Hier vind je het trainingsschema 2019-2020.

Teamindelingen en poule
In de app van voetbal.nl staan de teamindelingen, hierin kun je zien in welk team je speelt en wie er in je team zitten, mits de zichtbaarheidsinstellingen openbaar staan. 

Binnen voetbal.nl heb je drie keuzes om met je zichtbaarheid om te gaan:

  1. Normaal, je bent dan met naam en foto zichtbaar
  2. Beperkt, je bent dan alleen met je naam zichtbaar
  3. Afgeschermd, je bent dan niet zichtbaar

Het staat een ieder vrij om een keuze te maken in bovenstaande zichtbaarheidsvoorkeuren. Voor teamgenoten is het wellicht handig als ze weten wie er allemaal in hun team spelen, in dat geval kies je dus voor optie 1 of 2. Standaard staat optie 3 ingesteld.

Ook de poule indelingen van alle Foresters teams zijn bekend en zijn terug te vinden in de voetbal.nl app.

Technisch hart en trainers
Zoals eind vorig seizoen gecommuniceerd starten we komend seizoen met een technisch hart. Zij vervullen de taken die voorgaande jaren bij de Hoofd Jeugd Opleiding lagen. Het technisch hart bestaat uit:

Chantal Schouwstra (meiden en dames voetbal)

Jerrel Wijnhard (Bovenbouw jeugd)

Jeroen Smit (onderbouw en coaching)

Charles van Altena (carrousel training woensdag)

Gezamenlijk zullen zij het voetbalbeleid binnen Foresters implementeren en sturing geven aan de trainers, aanspreekpunt zijn voor de teammanagers en klankbord richting de commissie voetbal zaken. De komende weken zullen zij zich nader aan onze leden voorstellen.

Een doel van de Commissie Voetbalzaken is alle teams twee keer in de week te laten trainen door gediplomeerde trainers. Komend seizoen wordt een overgangsjaar waarin dit nog niet overal geregeld zal zijn. Waarschijnlijk zal dit voor 70% van de vereniging al wel gaan lukken.

In het gepubliceerde trainingsschema staan per team ook de namen van de trainers per team.

Mochten er vragen zijn over bovenstaande of andere voetbal gerelateerde vragen kun je contact met iemand van het technisch hart opnemen.

Sportieve groet,

Technisch hart en de commissie voetbalzaken