27 en 28 December: het jaarlijkse Hotdogtoernooi!

Zoals elk jaar staat het traditionele hotdogtoernooi weer voor de deur.

Voor de nieuwe leden een kleine uitleg. Al 31 jaar organiseert De Foresters tijdens de kerstvakantie voor de eigen jeugdleden het toernooi. Eerst in de grote sporthal en daarna in de eigen sportzaal. Per leeftijdscategorie worden de spelers van alle teams onderling verdeeld en spelen ze in teams als o.a. Ajax, AZ, Arsenal en Barcelona een toernooi. Na afloop is er voor iedereen een overheerlijke hotdog.

De voorlopige indeling*:

ZONDAG 27 DECEMBER
Ochtend kabouters en O7 teams
Ochtend/middag O8 en O9 teams
Middag O10 en O11 teams

MAANDAG 28 DECEMBER
Ochtend MO11 en MO13 teams
Ochtend/middag O12 en O13 teams

Afhankelijk van de aanmeldingen maken we de indelingen en kunnen we de definitieve aanvangstijden bepalen.

We zoeken voor beide dagen ook ouders die tijdens het toernooi van hun eigen kind kunnen helpen met het klaarmaken van de hotdogs in de kantine, als EHBO’er of als “veldwacht”.

De oudere jeugd kan zich opgeven om een team te begeleiden of wedstrijden te fluiten. Per team zijn er maximaal 2 leiders nodig.
Binnenkort worden alle spelers via de leider gevraagd of ze mee doen aan het toernooi. Maar je mag natuurlijk ook je leider al doorgeven dat je mee doet.
De teamindelingen en definitieve tijden worden en week van te voren bekend gemaakt.
Het wedstrijdschema wordt echter op de dag zelf in de sportzaal bekend gemaakt.
Als je nog vragen hebt neem dan contact op met één van de organisatoren.
Wij hopen dat alle jeugdleden mee doen.

Pien van Baarsen
Cor Zwart

Gezien 2020 in alle opzichten een raar jaar is moeten we ook met ons traditionele hotdogtoernooi een slag om de arm houden. Wij houden de persconferenties en al het coronanieuws in de gaten. Wellicht dat er een versoepeling komt, dit kan betekenen dat wij het toernooi kunnen uitbreiden met (M)O14 t/m (M)O15. Maar het kan ook zijn dat we het toernooi helaas moeten afgelasten.

PS Schrijf je nu gelijk ook in voor het Voetgolf-toernooi!