Donderdag 13 mei 2021: Kuyper & Blom Hotdogtoernooi

Afgelopen kerstperiode kon ons traditionele hotdogtoernooi door Covid19 helaas niet doorgegaan. 

Maar we gaan in de herkansing! Op donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) organiseren wij het alternatieve hotdogtoernooi, dat mede mogelijk wordt gemaakt door hoofdsponsor Kuyper & Blom Makelaars. Dit keer in de buitenlucht, op het hoofdveld en met een opblaasbare boarding. En uiteraard met de hotdog als toetje na het toernooi. Per leeftijdscategorie worden alle spelers van alle teams onderling verdeeld en spelen ze in teams als o.a. Ajax, AZ, Arsenal en Barcelona een toernooi. Na afloop is er voor elke speler een heerlijke hotdog.

De voorlopige tijdsindeling* op donderdag 13 mei is:

Ochtend: Kabouters, O7, O8 en O9 teams
Ochtend/middag: O10, (M)O11, O12 en (M)O13 teams
Middag: O14, (M)O15 teams
Middag/avond: O16 t/m O19 (bij voldoende aanmeldingen)

* Aan de hand van de aanmeldingen maken wij de indeling en bepalen we de definitieve aanvangstijden.

Binnenkort worden alle spelers via de leider gevraagd of ze meedoen aan het toernooi. Maar je mag natuurlijk ook je leider al doorgeven dat je meedoet.

Ook hebben we hulp van ouders nodig om verschillende taken uit te voeren. Deze “werkzaamheden” bestaan onder andere uit het klaarmaken van de hotdogs in de keuken, als EHBO’er of als “veldwacht” en als het door de Covid19 maatregelen is toegestaan een openluchtkantinedienst. 

De oudere jeugd kan zich opgeven om een team te begeleiden of wedstrijden te fluiten. Per team zijn er maximaal twee coaches nodig.

De teamindelingen en definitieve tijden worden een week vooraf bekendgemaakt. Het wedstrijdschema wordt echter op de dag zelf bekend gemaakt.

Als je nog vragen hebt naam dan contact op met de organisatie.

De hotdogtoernooi-commissie
Pien van Baarsen
Cor Zwart