De Foresters neemt afscheid met erehaag

Op dinsdag 5 mei kregen wij het zeer droevige bericht dat Jeroen Bonhoff is overleden. Jeroen staat bij velen bekend als een zeer gewaardeerde vrijwilliger en de altijd enthousiaste vader van Thijmen (JO 17-2). 

Jeroen was de drijvende kracht achter de VTT toernooien, organiseerde jaar in jaar uit het Hotdog-toernooi en was betrokken bij overige evenementen. Het ging hem er vooral om dat alle kinderen hun favoriete spelletje kunnen spelen, daarom was hij ook één van de initiatiefnemers van Voetbal Heiloo United.

De grensrechtervlag hanteerde Jeroen vaak voor de 17-2 van zoon Thijmen. Dat deed hij zoals hij was, overtuigend en met zo’n passie en flair dat iedereen van ver kon zien dat Jeroen de grensrechter was. Wat konden wij daar van genieten! Spelers, coaches en ouders zullen dat enorm missen…

Altijd in voor een gezellig en leuk praatje, voetbal, auto’s, sociaal, Jeroen had overal verstand van. Zelf mocht hij op z’n tijd ook nog graag een potje voetballen. Dan stond hij als De Beer van Foresters bij het 7 tegen 7 op doel.  

Zaterdag 9 mei 2020 heeft de Foresters met een lange erehaag afscheid genomen van Jeroen, waarna zijn team de afscheidsdienst in de kantine heeft gevolgd.

We zijn in gedachten bij zijn vrouw Judith, dochter Eva, zoons Stan en Thijmen en natuurlijk familie en vrienden. We wensen ze allen heel veel sterkte.

In de Uitkijkpost verscheen een mooi bericht over de erehaag en een persoonlijke reactie van zijn vrouw Judith.