Beste leden,
Het is een bijzonder lastige tijd. Inmiddels is duidelijk geworden dat er in ieder geval tot 1 juni geen evenementen door kunnen gaan. En dit terwijl het lenteweer net begint door te breken. Wij vinden dit erg jammer voor iedereen. Het is helaas niet anders.
Wij hebben de afgelopen periode veel maatregelen moeten nemen. De trainingen en de competitiewedstrijden gaan niet door en ook toernooien zullen tot 1 juni niet plaats vinden. Dit is niet leuk, maar noodzakelijk om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Toch merken we dat de ernst van de situatie niet bij iedereen doordringt. Er zijn nog steeds jeugdleden die op onze velden voetballen. Ook op dinsdag waren er diverse kinderen van 12-18 aan het voetballen. Met toestemming van hun ouders, zeggen ze zelf. Dat kan toch niet waar zijn?!?
De hekken zijn afgesloten, het hele complex is dicht! Bij deze dus nog maar een keer: Je mag niet op het terrein komen!
Bij deze dus nogmaals een dringend verzoek aan alle leden en ouders van de jeugdleden. Ook al maak je je voor jezelf misschien geen zorgen. Je ouders en zeker ook je opa’s en oma’s zullen zich wel zorgen maken. En als je de beelden ziet dan weet je hoe heftig dit virus is. Wij willen toch met zijn allen voorkomen dat de ziekte zich snel kan verspreiden? Kom dus even niet op ons terrein!
Het Bestuur