Locas Pupil vd Week Milan: lekker potje tafelvoetbal als voorbereiding op de winst!

Voor Milan Groenveld kwam er afgelopen zondag een wens uit en zag hij het eerste team met 2-1 winnen van West Frisia 1.

Een geduldig elftal met veel jonge gezichten, die de vele geblesseerde vervingen, wist in de tweede helft de 0-1 achterstand om te buigen naar winst. Voor de jonge ploeg van trainer/coach Edwin Reder en assistent Jerrel Wijnard een geweldige opsteker. Voor Milan was het een leerzame dag met dewedstrijdbespreking en het proeven van de kleedkamersfeer én niet te vergeten tafelvoetbal met de spelers (dat was toch wel het allerleukste).

Milan; de mannen van het eerste waren bijzonder blij met jouw bijdrage, en de voorspelling van 2-1 winst was natuurlijk een extra stimulans voor hen om dit resultaat te behalen. Top dat je er bij was!

Op de foto’s van vader Fabian Groenveld staat Milan met de maker van de 1-1 Melle Kruit en op de andere foto krijgt hij de gesigneerde bal van aanvoerder Simon Duindam.

Wil jij ook eens van heel dichtbij meekijken bij onze toppers van het 1e?
Om weer een mooie serie Locas Pupil van de Week in dit voorjaar te verzorgen, is er ruimte voor enthousiaste voetballers/sters die wel eens een middagje mee willen kijken bij het hoogste voetbalteam van onze mooi club.
Wil jij heel graag Pupil van de Week zijn, en opgehaald worden door een sterspeler van het eerste team, stuur dan een berichtje naar de coördinator PvdW: Ernst Oostindie, hij neemt dan contact met je op. Mailadres: ernstoo@icloud.com

groeten van Ernst Oostindie

telefoon 0645-882221