Doe mee met de Zaterdag-recreanten!

Dit seizoen voegt De Foresters wederom een extra discipline toe aan haar activiteiten. Op de drukke zaterdagmiddag zullen ook de zaterdagmiddag-recreanten te bewonderen zijn. Eens in de twee weken zal er onderling 7 tegen 7 gespeeld worden op een half veld. Op zaterdag 28 augustus was de eerste wedstrijd in tenues die van vele kanten geschonken zijn. Van De Foresters tot Sporthuis Johan Jansen tot aan onze Dick Lagendijk, dank daarvoor! De mannen zien er in deze tenues (sommige inmiddels een maatje groter) afgetraind uit.

Het niveau tijdens de eerste wedstrijden viel dan ook niet tegen. Het witte team wist de eerste wedstrijd met 7-5 te winnen, mede door een overtuigend ingeschoten penalty van David Veltman. Direct voetbal won het wederom van verzorgd tiki taka voetbal. Een eerste punt voor iedere deelnemer in het witte team. Er zal een onderlinge competitie gespeeld worden waarbij de indeling iedere keer omgegooid zal worden.

Het begin smaakt zeker naar meer. Nu nog hopen dat we na afloop van de wedstrijden lekker een biertje in de kantine kunnen blijven drinken. Als het allemaal goed gaat is er hoop dat er over twee jaar een team aan de KNVB competitie toegevoegd gaat worden. Wie weet. Het zou een tweede voetballeven voor velen betekenen na alle successen in het roemruchtige verleden. En zo niet, dan lekker onderling een balletje trappen. Momenteel bestaan de zaterdagmiddag recreanten uit 19 man. Er is zeker nog ruimte voor een paar extra teamleden. Bij interesse gaarne een van de personen op de foto eens aanspreken of via een ander medium contacten.