NIEUWE HOOFDSPONSOR: KUYPER & BLOM MAKELAARS

Fantastisch nieuws voor iedereen die De Foresters een warm hart toedraagt, Kuyper & Blom Makelaars is de nieuwe hoofdsponsor!

Er gingen natuurlijk al geruchten rond in het dorp, nadat twee ‘anonieme’ heren vorige week in de Uitkijkpost interesse tonen in onze vereniging. De bijbehorende prijsvraag resulteert in een flinke bak met reacties. Deze week krijgen de deelnemers te horen of ze de gelukkige eigenaar zijn van een cadeaubon van één van onze sponsors en worden er ook lekker warme Foresters-sjaals verloot.

Dit artikel gaat verder onder de foto…

Jubileum en nieuwe shirts

En nu dus in volle vaart verder! Met hopelijk snel toestemming om meer te mogen doen dan alleen  jeugdactiviteiten. Begin 2021 krijgen alle teams nieuwe wedstrijdshirts, uiteraard met de naam van Kuyper & Blom Makelaars op de borst. Op vrijdag 2 april bestaan we exact 75 jaar. Er wordt hard gewerkt aan diverse scenario’s, want we weten natuurlijk nog niet wat volgend jaar kan en mag. Wil je meehelpen of iets anders doen binnen de organisatie: laat het weten en mail naar vrijwilligers@deforesters.nl.

We bedanken Kuyper & Blom voor hun steun en vertrouwen, hartelijk welkom op de Egelshoek!!