Start competitie

Een aantal jonge jeugdteams heeft er al meerdere wedstrijden in hun poule op zitten maar afgelopen zaterdag de 21e is de competitie echt van start gegaan. En hoe…. Onze Power Girls wisten maar liefst 6 van de 7 wedstrijden in winst om te zetten. Ook bij de jonge Egels is over het algemeen goed gepresteerd. Zo hebben de meeste, op divisieniveau spelende, selectieteams hun wedstrijden gewonnen. Grote klasse !

Bij de senioren weten we dat het een overbruggingsjaar is. Dit neemt niet weg dat de wedstrijden nog wel even gewonnen moeten worden. Dit is afgelopen zaterdag wel redelijk gelukt… Alle senioren teams van het 1e tot en met het 8e hebben hun wedstrijd gewonnen. Als we dit vol kunnen houden, zou het wel eens erg krap kunnen worden op de platte kar !

Trainers/Training
Het is een enorm gepuzzel geweest maar het is uiteindelijk gelukt om een representatief trainingsschema neer te zetten. Ook is het ons gelukt om voor de meeste teams een goede trainer te vinden. Volgend seizoen willen wij hier verder in doorpakken om uiteindelijk voor ieder team te komen tot 2x per week training van een gediplomeerde trainer.

Wij proberen met enorm veel mensen en wensen rekening te houden maar er moeten helaas soms  concessies worden gedaan. Wij vragen om uw begrip hiervoor.

Technisch Hart
Zoals eind vorig seizoen gecommuniceerd, zijn wij dit seizoen gestart met een technisch hart. Zij vervullen de taken die voorgaande jaren bij de Hoofd Jeugd Opleiding lagen. Het technisch hart bestaat uit:

  • Chantal Schouwstra  (meiden en dames voetbal)
  • Charles van Altena  (carrousel training woensdag)
  • Jerrel Wijnhard (bovenbouw jeugd)
  • Jeroen Smit (onderbouw en coaching)

Gezamenlijk zullen zij het voetbalbeleid binnen Foresters implementeren, sturing geven aan de trainers, aanspreekpunt zijn voor de teammanagers en klankbord zijn richting de commissie voetbalzaken.

Dit keer stelt Jeroen Smit zich voor;

Mijn naam is Jeroen Smit, ik ben 41 jaar jong en getrouwd met Renate. Samen hebben wij 2 kinderen waarvan er 1 voetbalt bij Foresters. Ik ben werkzaam als Docent op het ROC van Amsterdam. Naast mijn “normale” werk ben ik als trainer al 25 jaar actief in verschillende rollen zoals trainer van de carrousel, hoofdtrainer jeugd-selectieteams en HJO bij clubs als HSV, Limmen, Vitesse en Foresters.
Ik ben mede oprichter/eigenaar van de sport2daagse, een voetbalschool die in de vakanties 2 dagen sport en spel aanbied voor elk niveau spelers.

Plezier en ambitie past heel goed bij mij. Ik wil graag hard werken om het mooiste en beste eruit te halen en er mag best gelachen worden tijdens het beoefenen van je favoriete sport/ hobby.

Ik ga mij als lid van het Technisch Hart bezig houden met het begeleiden van de trainers en coaches voor de jeugd onderbouw (t/m JO-13) en maak het trainingsprogramma voor de niet selectie teams.  Voor deze jeugd ben ik (mede)verantwoordelijk en aanspreekpunt voor voetbaltechnische zaken.
Ik ben vooral op de zaterdagen te vinden op ons sportcomplex.
Voor vragen en/of opmerkingen ben ik het beste te bereiken via  hjo@deforesters.nl  of de WhatsApp 06 52403333.

Wellicht tot ziens!