Scoor meteen dé Pupil van de Week-bal!

Hallo Foresters-pupil!
Al sinds jaar en dag is het een traditie bij De Foresters dat bij de thuiswedstrijden van onze Heren 1 de aftrap wordt genomen door een speler uit de jongste jeugd van onze club: De Pupil van de Week! Een grote eer natuurlijk en iedereen vindt het een geweldige ervaring.

Wat staat je te wachten op deze leuke middag?
Om 16.15 uur word je opgehaald door een speler van het eerste elftal en ga je mee naar De Egelshoek, de gezellige kantine van onze club. Er volgt een technische bespreking, een warming-up en je gaat uiteraard mee de kleedkamer in waar de spelers zich voorbereiden op de wedstrijd die gaat komen.

Samen met het team, de tegenpartij en de scheidsrechter loop je het veld op voor de presentatie van de twee teams.  Om 18.00 uur mag jij de aftrap nemen en ga je proberen te scoren bij de keeper van de tegenstander. Tijdens de wedstrijd zit je samen met de wisselspelers in de dug-out en kun je de coaching en het spel dus van wel heel dichtbij beleven!

In de rust mag je op het veld blijven en een balletje trappen met de wisselspelers OF je gaat mee naar de kleedkamer (dit is vaak interessant!). Na de wedstrijd drink je uiteraard een drankje in de kantine, maar eerst mag je op de foto met jouw favoriete speler en ontvang je dé Pupil van de Week-bal!

Lijkt het jou leuk om een keer de Pupil van de Week zijn? Schrijf je dan via het formulier hiernaast. Er wordt dan contact opgenomen met een van je ouders/verzorgers door de coördinator Pupil van de Week om samen te zoeken naar een leuke thuiswedstrijd waar jij de aftrap mag gaan nemen!

Ja, ik word graag Pupil van de Week!

1 + 0 = ?