Het adres van SV De Foresters is Sportpark het Vennewater, Vennewatersweg 23, 1852 PT Heiloo.

Vanuit noordelijke richting: neem op de Ring Alkmaar West de afslag Heiloo. Rij continu rechtdoor tot de rotonde bij het benzinestation, waar u rechtsaf slaat en de Vennewatersweg oprijdt. Blijf deze weg volgen, ongeveer 500 meter na de spoorwegovergang vindt u ons complex aan uw rechterhand.

Vanuit zuidelijke richting: neem op de A9 afslag Uitgeest/Castricum en sla rechtsaf. Rij continu rechtdoor tot de rotonde bij het benzinestation, waar u linksaf slaat en de Vennewatersweg oprijdt. Blijf deze weg volgen, ongeveer 500 meter na de spoorwegovergang vindt u ons complex aan uw rechterhand.

Vanaf 18 maart 2019 tot en met april 2020 is de spoorwegovergang aan de Vennewatersweg afgesloten.

SV De Foresters is bereikbaar, maar houd rekening met een langere reistijd en omleidingsroutes. Dit wordt plaatselijk met borden aangegeven. Zie ons nieuwsbericht met meer informatie over de omleidingsroute

Routebeschrijving na 18 maart 2019:

Vanaf Alkmaar/A9:

Volg de borden Egmond en sla bij Sportcentrum De Meent de Hoeverweg op naar Egmond. Volg deze tot het kruispunt met de Heilooer Zeeweg en sla linksaf naar Heiloo.

Sla bij de 1e rotonde rechtsaf Het Malevoort op en volg deze (let op: na ca 400 meter bocht naar rechts, dan na de verkeersdrempels op de splitsing rechts aanhouden) tot aan de splitsing met de Vennewatersweg en houd hier links aan. Na ca 200 meter ziet u het complex aan de linkerkant.

Vanaf Uitgeest/Amsterdam:

Sla op de N203 voor Limmen linksaf naar Castricum/Bakkum en blijf op de rechter rijstrook. Sla bij de 2e rotonde rechtsaf de Herenweg op richting Bakkum/Egmond. Vervolg de weg op de Randweg -vlak voor Egmond binnen links aanhouden, deze gaat ook zijn beurt weer over in Herenweg. Volg deze weg tot aan het kruispunt met de Heilooer Zeeweg en sla hier rechtsaf.

Zie verder de routeschrijving hierboven.

Vul hieronder de vertrekplaats in en plan de route naar ons complex:

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen