Het is bijna het begin van het nieuwe seizoen en dus de hoogste tijd om de nieuwe teamindelingen voor het nieuwe seizoen met iedereen te delen. Wij gaan dat dit jaar wel iets anders doen dan voorgaande jaren. Door de komst van de AVG, de nieuwe wet op de bescherming van persoonsgegevens, kunnen we niet meer zomaar alle namen op de website of via een excelletje delen. 

Tevens gaan wij miv dit seizoen over op andere verenigingssoftware, én komt er binnenkort een nieuwe website!!

Door deze overgang duurt de bekendmaking van de teams iets langer dan gewoonlijk en zal deze ook op een andere wijze aan iedereen worden bericht, namelijk via de voetbal.nl app!

Zodra wij de team indelingen ingevoerd hebben, zullen deze zichtbaar zijn op de nieuwe website (zodra deze gereed is). Tenzij….. 

…. je de Voetbal.nl app niet geïnstalleerd hebt (met een emailadres dat voorkomt in onze ledenadministratie). In dat geval staat je privacy instelling standaard op afgeschermd en zal je naam niet op de website worden getoond. Heb je de app wel geïnstalleerd maar heb je als privacy niveau gekozen voor afgeschermd ook dan zal je naam niet getoond worden bij de teamindelingen.

 

Hoe kan ik dan weten in welk team ik zit?
In je persoonlijke omgeving in de Voetbal.nl staat ook je team weergegeven. Uiteraard moet je dan wel de app hebben geïnstalleerd! Over een paar weken komen wij bij jullie terug met een instructie hoe dit te doen. Je kunt als niet wilt wachten natuurlijk ook naar voetbal.nl gaan. 

Voor nog niet geformeerde selectie teams geldt, dat jij in eerste instantie ingedeeld zult zijn één groot team, deze teams worden pas in de loop van het nieuwe seizoen definitief.

Belangrijk om de app te installeren!
Het is belangrijk om de app te installeren zodat je geen club- en teaminformatie gaat missen. Er komen steeds meer mogelijkheden die aan de app worden toegevoegd en waar we als SV De Foresters gebruik van willen gaan maken.

 

Hoe bereik ik als teamleider/-manager mijn teamleden?

De app wordt ook het communicatiemiddel voor teamleiders, die kan ook een account aanmaken, maar ook alleen als bij ons bekend is dat jij teamleider bent. Zorg er dus voor dat wij weten dat jij teamleider of teammanager bent.

Problemen/vragen
– Met welk emailadres ben ik bij SV De Foresters bekend?
Weet je niet zeker met welk emailadres je bij ons bekend bent? Dit kun je navragen via ledenadministratie@deforesters.nl
– Ik zie geen teamindelingen van mijn zoon/dochter
Kan het zijn dat jouw emailadres niet het primaire adres is en dat er bijvoorbeeld een ander gezinslid met zijn/haar email als primair contact staat ingesteld? In dat geval kun je met dit emailadres een Voetbal.nl account aanmaken. Ook kun je ons verzoeken om een ander primair emailadres in te stellen. Mail dit naar ledenadministratie@deforesters.nl.
– Ik kan de foto en gegevens van mijn zoon/dochter niet aanpassen.
Waarschijnlijk is je zoon of dochter nog geen 16 jaar en heb je nog geen aparte ouderrechten. In het kader van de AVG mogen kinderen onder de 16 jaar niet zelfstandig hun persoonsgegevens wijzigen. Laat ons even weten dat het gebruikte emailadres van een ouder/voogd is. Wij zullen dit aanpassen waardoor je de persoonsgegevens van je kind onder instellingen-mijn kinderen in de app alsnog kunt wijzigen.
– Ik heb vragen/opmerkingen over de teamindeling.
Stuur een mail naar hoofdcöordinator@deforesters.nl met daarin je naam, team en vraag. Na inventarisatie van alle vragen en opmerkingen zul je een antwoord ontvangen.

Wij wensen je een hele fijn seizoen en zien je graag op ons complex. Hou je app in de gaten! 

Met vriendelijke groet 
SV De Foresters