Technisch staf Jeugd SV. De Foresters voor seizoen 2021-2022 vastgelegd.

Met heel veel trots én plezier kunnen wij mededelen dat wij een akkoord hebben bereikt met Jeroen Smit, Rik Stiegelis en Dico Blei als technische staf Jeugd voor het nieuwe seizoen 2021-2022.  Drie gedreven en ervaren voetballiefhebbers die SV. De Foresters goed kennen.  

Jeroen Smit gaat zich als huidig Hoofd Jeugdopleiding onderbouw óók komend jaar bezig houden met deze doelgroep, Rik Stiegelis, huidige trainer JO19-1 en tevens werkzaam voor Ajax als talenten scout, wordt Hoofd Jeugdopleiding voor de bovenbouw en de meiden. Dico Blei, trainer bij de AZ Jeugdopleiding, zal een meer adviserende rol krijgen voor zowel de HJO’s, de trainers als de Commissie voetbalzaken.

Klik hier voor meer info over onze drie HJO’s 

Er wordt momenteel ondanks de Covid 19 beperkingen, club breed door alle commissies, vrijwilligers en bestuursleden keihard gewerkt om in het jaar dat wij als SV. De Foresters ons 75 jarig bestaan vieren, de organisatie tot in de puntjes voor elkaar te hebben voor álle leden. Meiden, dames, selectie of niet-selectie: bij SV De Foresters krijgt elk team de aandacht die het verdient.  

Foresters, ‘Voetballen met plezier én ambitie’.