Trainingsschema De Foresters seizoen 2019-2020

Beste trainers, coaches, leiders, coördinatoren en leden,

Hieronder het VOORLOPIGE trainingsschema (downloaden via deze link). Deze gaat in op maandag 26 augustus en geldt tot uiterlijk vrijdag 13 september. Tot die tijd kunnen er nog zaken wijzigen. Vanaf maandag 16 september zullen we met een definitief schema werken. Deze wordt rond die tijd gepubliceerd. Wijzigingen zijn mede afhankelijk van beschikbaarheid trainers en eventueel materialen. Wij vragen aan jullie begrip voor het eventueel minder beschikbaar zijn van bijvoorbeeld materialen in de komende weken. Ballenkarren moeten wellicht op een beperkt aantal tijden worden gedeeld, is misschien even vervelend maar is niet anders.

Vanaf 16 september verwachten we alles op orde te hebben. Ook zijn we voor een aantal teams nog op zoek naar trainers, hier zijn we druk doende mee en wanneer dit rond is informeren we de betreffende teams daarover via de coördinatoren.

Mocht je vragen hebben of kom je ergens niet uit neem dan even contact op methttps://www.deforesters.nl/wp-admin/post.php?post=8255&action=edit#save :
Dennis Dijkhuis 06-15027720
Jeroen Haanstra 06-20367114

Met sportieve groet,
Commissie voetbalzaken