Van het bestuur: SAMEN onze vereniging laten draaien.

Beste leden van SV De Foresters!

Het voetbalseizoen is gelukkig weer begonnen! En wat waren we daar aan toe! Na een paar maanden zonder onze favoriete sport stond iedereen te popelen weer een balletje te trappen. Het afgelopen seizoen is wel zeer abrupt geëindigd. Inmiddels is er gelukkig weer meer ruimte om te sporten en elkaar op en rondom het veld te spreken. We moeten nog wel erg voorzichtig zijn. In de eerste plaats voor de gezondheid van onze leden, familie, vrienden en uiteraard onze gasten. In de tweede plaats omdat dat vanuit de richtlijnen van ons verwacht wordt. En dat lukt tot nu toe redelijk!  Waar nodig hebben we maatregelen genomen. 

  • De velden liggen er allemaal puik bij! Veld 3 en 4 hebben mooie maai-robot gekregen. Dit zijn voor ons echt nieuwe leden waar we uiteraard nog een mooie naam voor zoeken (daarover later meer :-))
  • De teams zijn ingedeeld, hier en daar vinden nog wat kleine wijzigingen plaats maar over het algemeen loopt dit goed.
  • De trainingen zijn allemaal gepland en zijn inmiddels gestart. Het is genieten van de enorme bezetting en de energie op het veld.
  • De thuis- en uitwedstrijden gaan gelukkig weer door! 
  • Het eerste toernooi voor de jeugd is dankzij veel vrijwilligers begin september enorm succesvol verlopen. We kijken ernaar uit om dit veel vaker en voor elke leeftijdsgroep te kunnen organiseren.
  • De kantine en de sponsorborden zijn allemaal weer mooi schoongemaakt.
  • De ALV is gelukkig weer als “normale ALV” in de kantine gehouden. De seizoenen 2018-2019 en 2019-2020 zijn daarmee formeel afgesloten.
  • De kleedkamers kunnen door de meeste teams gewoon gebruikt worden. Het is wel een puzzel, die anderhalve meter afstand voor de 18+ teams. Met twee kleedkamers i.p.v. één voor de oudere uitteams lijkt het te werken. Als gastheer moeten we dan wel af en toe een alternatieve manier van omkleden vinden en dat lukt gelukkig.
  • De Foresters heeft als eerste vereniging de nationale voetbalquiz gehouden. 
  • De kantine kan weer open. Hij is al open geweest maar helaas hebben we hem de laatste twee weken weer dicht moeten doen omdat bezoekers zich niet aan de richtlijnen hielden. Dat is jammer en willen we met ieder zijn hulp graag snel veranderen.

En zo kunnen we nog wel doorgaan. Maar er kan meer! En we willen allemaal meer! Helaas kunnen sommige dingen niet. We kunnen bijvoorbeeld niet massaal naast elkaar staan genieten van de wedstrijden. We moeten afstand houden. Ook kunnen we niet met grote groepen in de kantine of het terras een drankje drinken. Net als in de horeca hebben wij te maken met duidelijke richtlijnen waar we ons aan moeten houden. En als we dat doen dan kan er heel veel. We zagen zelf helaas dat we ons niet goed genoeg aan de richtlijnen houden. Daarop hebben we de kantine gesloten en een buitenkantine geopend. 

Toch mogen we meer dan we nu doen en dat willen we met jullie hulp zo snel mogelijk weer voor elkaar krijgen! Dan moeten we ons wel aan alle richtlijnen houden en elkaar daar ook op aanspreken. Het kost wel wat extra organisatie om dat goed te doen en daar hebben we vrijwilligers voor nodig. En die hebben we. Als lid van onze mooie vereniging zijn we in principe natuurlijk allemaal vrijwilliger; we organiseren met elkaar, voor elkaar.

Schrijf je alsjeblieft binnen twee weken in op de open vrijwilligersdiensten.

Kantine, ontvangstdiensten, extra corona surveillance etc. Op het tijdstip dat je het beste past. We hebben veel vrijwilligers nodig en dan lukt het allemaal prima. Wil je iets in de organisatie doen, bijvoorbeeld deel uitmaken van een commissie? Mail dan naar vrijwilligers@deforesters.nl

We rekenen op jullie inzet, op naar een mooi seizoen!

Het bestuur