Verslag – Een goed vervolg

De 3e competitiewedstrijd van de JO11-2 was uit tegen het nog puntloze Vios-W uit Warmenhuizen.

Met een goed gevoel reisden we afgelopen zaterdag af naar het zonnige Warmenhuizen. Met de juiste instelling startten we op het goed verzorgde gras van Vios-W. Voor onze jongens begon de wedstrijd erg goed. Vrij snel stond de 0-1 op het scorebord. De tegenstander verzette zich hevig en kregen kans op kans, maar de bal ging er niet in. Met een goed uitgespeelde counter werd er toch gescoord door onze jongens en stond het iets wat geflatteerd 0-2.

De tegenstander liet het er niet bij zitten en bleef druk zette. Na meerdere goede kansen scoorde Vios de 1-2 en snel hierna de 2-2. De jongens waren een beetje van slag en gelukkig klonk daarna snel het rustsignaal. De coach gaf in de rust de jongens goede aanwijzingen en zette iedereen weer op scherp voor de 2e helft.

Na de rust waren de jongens nog steeds niet helemaal scherp. De tegenstander bleef druk zetten op onze goal en al snel viel de 3-2 door een ongelukkige klutsbal. De jongens waren even van slag, want een achterstand was al een tijdje niet voorgekomen.. Ongeveer 10 minuten na rust begon het weer beter te lopen. Er was meer inzet en de egels bleven beter in hun positie lopen.

Er werd weer goed gecombineerd en door een goed uitgespeelde aanval werd de verlossende 3-3 gescoord. De toeschouwers aan de zijlaan konden wel leven met deze stand na het zien van de vele kansen van de tegenstander.

Onze jongens kwamen op stoom. Na de bal een lange tijd in bezit te hebben gehad werd de bal goed rond gespeeld en pan klaar voorgegeven en kon gemakkelijk ingetikt worden.

De 3-4 was een feit. Kort daarna kwam op identieke wijze de 3-5 tot stand wat tevens de eindstand werd.

Volgende week spelen we thuis tegen Reigerboys, hopelijk kunnen de jongens de lijn van het winnen doorzetten.