Visser en Van Dam Penaltybokaal 2021

SV De Foresters bestaat dit jaar 75 jaar. Door Corona is het (nog) niet mogelijk om grote activiteiten te organiseren. Hopelijk kunnen we na de zomervakantie ons jubileum groots vieren, klik hier om het artikel over het jubileum te lezen.

We kunnen wel kleinschalige activiteiten organiseren en dat gaan we ook doen. De komende maanden staan er in het kader van onze 75ste verjaardag een aantal leuke activiteiten op het programma.

We trappen af met de penaltybokaal. Dit is een activiteit die al vele jaren is gehouden. Gedurende de thuiswedstrijden van ons eerste elftal streden onze jeugdteams om de felbegeerde penaltybokaal. Mede door Covid19 is dit de laatste twee seizoenen helaas niet meer gelukt. 

En dat gaan we dus nu weer goedmaken, want…. Zaterdagmorgen 3 april wordt er weer gestreden om de Visser en Van Dam Penaltybokaal 2021.

Eerst gaan alle spelers in de voorrondes bepalen wie de finale gaat spelen. Direct daarna gaan we verder met de finaleronde en de uitreiking van de bokaal. 

Er wordt per leeftijdscategorie een voorronde en finale gehouden

De leeftijdscategorieën zijn:

  • Kabouters en O7 teams
  • O8 en O9 teams
  • O10 en O11 teams
  • O12 en O13 teams
  • O14 en O15 teams
  • MO11 en MO13 teams
  • MO15 team  

Elke speler neemt in de voorronde 5 penalty’s. Per team gaan de nummer 1 en 2 door naar de finale.

In de finaleronde worden er weer 5 penalty’s per speler genomen. De winnaar mag zich vervolgens penaltykoning(in) van 2021 noemen en mag de wisselbokaal met daarin zijn/haar naam gegraveerd thuishouden tot de volgende editie wordt gehouden.

De voorlopige tijdsindeling is als volgt:

09:30 uur Voorronde voor spelers van: 

Kabouters en O7 teams

O8 en O9 teams

O10 en O11 teams

10:30 uur Finaleronde en prijsuitreiking

11:00 uur Voorronde voor spelers van:

O12 en O13 teams

O14 en O15 teams

MO11 en MO13 teams

MO15 

11:45 Finaleronde en prijsuitreiking

Helaas is het tot nu toe niet toegestaan dat ouders en andere belangstellenden als toeschouwers langs de lijn staan. Als alternatief hopen wij een livestream op te zetten, zodat in ieder geval de finaleronde alsnog is te zien. 

De penaltybokaal wordt mede mogelijk gemaakt door topsponsor Visser en Van Dam, dé adviseurs in omgevingsrecht. We bedanken ze voor hun steun!

In het eerdergenoemde artikel vind je meer informatie over de overige evenementen, voorlopig is de volgende een Kunstgras Hotdog-toernooi en Hooghoudbokaal op Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei).