Het is zondag 26 augustus. Een kort en bondig openingswoord van voorzitter Bas Michielsen is het startsein voor een ouderbijeenkomst. Ondertussen staan onze jongste spelers al te trappelen op het hoofdveld voor het voetgolf-parcours onder leiding van Cor Zwart. Met verbeten gezichten proberen anderen de bal in een toren van wasmachines te mikken. Johan Jansen verkoopt de nieuwste modellen sportkleding. En onder leiding van Atie Obdam vindt 2e hands kleding gretig aftrek.

Kurk en Pannaveld
Maar onze grote trots is natuurlijk de opening van het gloednieuwe pannaveld én het compleet vernieuwde kunstgrasveld 2. Kunstgras, zonder het gewraakte rubbergranulaat, maar mét kurk. Een verademing om op te voetballen bovendien. Aan wethouder Obdam de eer beide velden te openen. Heilooër panna-artiest Hendrik Ploegaert wijdt met jeugdspelers het nieuwe panna-veld in. De Walking Footbal spelers nemen met een spannende wedstrijd veld 2 officieel in gebruik.  Ondertussen is er voor de leiders dé gelegenheid de voetbaltassen met shirts en ballen voor hun team op te halen. En natuurlijk was dit feestelijke programma niet compleet zonder muziek, dit keer met ‘Master of Ceremony’ DJ Daan.

Interland
Bijzonder deze Kick Off was de heuse ‘interland’ tussen spelers van Foresters en Eritrea. In de eerste helft tegen elkaar, in de tweede gemengd. Wat een mooi en goed voorbeeld hoe culturen zich vermengen in sport.

Het was weer een super Kick Off programma. Dank aan onze vrijwilligers die dit programma op de mat hebben gelegd. Heb je dit jaar de Kick Off gemist? Volgend jaar is er vast weer een, dus houd je agenda vrij.

“We gaan beginnen!”