Voor een tientje naar AZ – ADO Den Haag

Op 07-03-2020 om 18:30 uur speelt AZ de wedstrijd AZ – ADO Den Haag. 

AZ nodigt alle leden van SV De Foresters graag uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts €2,50 een kids box met een pakje drinken en een zakje snoep mee besteld worden.

Met deze leuke actie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor onze club. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van €1,-.

Je kunt per team of individueel per lid bestellen. 

Let op! Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling. Je zit samen met de vereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je namelijk een rij en stoelnummer toegewezen. 

Bestellen
Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart! Bestellen kan tot 2 maart a.s. via de volgende actielink: 

https://tickets.az.nl/tickets/nl/deep-link/token/azadodenhaagsvdeforesters

Ophalen kaarten
Na afloop van de actie deelt AZ de plekken in het stadion in en worden de kaarten geprint en in één pakket aan onze vereniging geleverd. De kaarten dienen op dinsdagavond 3 maart a.s. tussen 18.00 en 19.00 uur door de besteller van de kaarten te worden opgehaald op het wedstrijdsecretariaat van onze club.

Tot dan!

Lissa en Bianca

Voor eventuele vragen kunnen jullie contact opnemen met Bianca (06-22405878)