In het bestuur komen steeds meer enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om binnen een goed afgebakende rol vrijwilligerswerk te doen.

Dit geeft veel energie. We zijn inmiddels met een flinke groep, maar zonder eenieder tekort te doen graag een speciaal welkom aan ons meest recente lid: Roel van Velzen. Roel neemt de rol van Marc Brunekreef als hoofd Sponsoring en Communicatie over. Marc zou Marc uiteraard niet zijn als hij toch actief blijft. Naast dat hij enthousiast scheidsrechter is, zal hij in de commissie van Roel bezig blijven met lopende Sponsorzaken en de mensen van Communicatie ondersteunen.

Dank Marc voor het meehelpen opzetten van waar we nu staan, en uiteraard welkom terug als lid van de commissie :-).

Ook een speciaal welkom aan Martina die al een tijdje samen met een aantal enthousiaste jong-senioren helpt bij het opzetten van onze commissie Leden en Vrijwilligers. Haar kennis en ervaring bij De Foresters is hiervoor van grote waarde.  

Olivia Zwaan gaat De Foresters helaas aan het einde van het seizoen (hopelijk tijdelijk 🙂  ) verlaten. Wij zijn haar veel dank verschuldigd voor het bijhouden van de leden- en vrijwilligersadministratie in SportLink en zullen samen met Olivia de komende maanden zorgen voor een goede overdracht.

Als je interesse hebt in het bijhouden van de vrijwilligersadministratie, meld je aan!

Nieuwe mensen zijn nog altijd bijzonder welkom. Er is op vele gebieden werk te doen en uiteraard zorgen we ervoor dat de taken behapbaar zijn.

Mail naar vrijwilligers@deforesters.nl