Week van de scheidsrechter

Week van de Scheidsrechter

Van 3 tot en met 11 oktober is het weer zover: de Week van de Scheidsrechter. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de (assistent-) scheidsrechter centraal staat. Een mooie gelegenheid natuurlijk om ook onze eigen scheidsrechters en die van onze tegenstanders in het zonnetje te zetten. En niet te vergeten de mensen met vlag aan de zijlijn! Hoe gaat jouw team om met deze toppers? En nog belangrijker: hoe zorgen we ervoor dat het arbitrale trio het gehele seizoen met plezier haar werk, vaak 100% vrijwilligerswerk, kan doen? Als je een leuke actie hebt dan horen we het natuurlijk graag, deel het gerust op social media of mail het naar pr@deforesters.nl.

NOC*NSF organiseert tijdens deze week gedurende vier avonden een inspiratiesessie over het programma ‘4 Inzichten voor de Moderne Scheidsrechter’. De webinars worden op dinsdag 6, woensdag 7, donderdag 8 en vrijdag 9 oktober georganiseerd. Ná aanmelding en ongeveer een dag voor het door jou gekozen webinar ontvang je de toegangslink. De docent is Sander de Brito Roque, hoofddocent arbitrageopleidingen bij de KNVB en zelf topscheidsrechter in de tweede divisie van de KNVB. Klik hier voor meer info en om aan te melden.

Bij de club zijn er zoals eerder gemeld mooie ontwikkelingen op het gebied van scheidsrechters. We hebben zelfs met sponsor Visser & Van Dam een heuse ambassadeur voor Foresters Scheidsrechters! Inmiddels hebben we diverse aanmeldingen van leden die interesse hebben om te gaan fluiten. Sterker nog, de eerste heeft vorige week al voor het eerst alleen gefloten. Heb je ook interesse? Mail dan gerust even naar vrijwilligers@deforesters.nl

We bedanken iedereen die helpt om de wedstrijden van onze teams te leiden en wensen ze een mooie week!

Visser & Van Dam staat achter onze scheidsrechters!