Winnaars Bowling Heiloo Penaltybokaal bekend !

Op zondag 19 mei was het eindelijk zover, de laatste thuiswedstrijd van De Foresters 1 op de zondag, maar ook de finaledag van de Bowling Heiloo Penaltybokaal.

Er waren twee talentvolle AZ-keepers van de JO16-selectie aanwezig om het doel te verdedigen: Gijs van Schouten en Daniël Deen.

Ze deden het aanvankelijk zo goed dat er geen goal werd gescoord bij de jongste leeftijdscategorie. Nadat we de afstand naar het doel wat kleiner maakten lukte het Madelief om te scoren op fraaie wijze. Zij ging er vandaar met de bokaal voor de JO/MO 8-9!

Vervolgens was de categorie JO10-11 aan de beurt. Die gaven wat meer gas in hun schoten. Uiteindelijk was het Jelle van Baar die als enige schutter van die leeftijd alle 3 raak schoot.

Voor de JO12-13 was het minder spannend. Maar 2 spelers die schoten door blessure van Tygo en een verstrooide actie van Carlos, die lekker op veld 3 aan het voetballen was.

Het waren Fabian van de JO13-3 en Jasper van de JO121 die aantraden. Ook hier werd door Jasper de maximale score bereikt en hij ging er dan ook met de hoofdprijs van door.

De trouwe sponsor Dick Hommes van Bowling Heiloo hield een korte toespraak waarna de prijzen werden uitgereikt aan de winnaars. Met ijsje in de hand ging iedereen weer vrolijk naar het eerste kijken.

Ook na de editie van dit seizoen bedanken we onze sponsor Bowling Heiloo weer hartelijk voor het mogelijk maken van deze geweldig leuke competitie !