Super Egels op weg naar Foresters 75!

In april 2021 gaan we groots het 75-jarig bestaan van de vereniging vieren. Er zingen al de nodige mooie plannen voor het jubileum rond en er wordt op andere nog rustig gebroed. Voor één plan willen we nu extra aandacht vragen: de Super Egels!

De Super Egels zijn de donateurs van de vereniging, voorheen de Club van Honderd. Supporters, vaders, oma’s, sponsors, teams, iedereen mag lid worden en steunt daarmee de club. 

In de komende periode hopen we de Super Egels uit te breiden tot een flink legioen donateurs. In ruil voor je donatie krijg je een mooi Super Egeltje met een naam naar keuze op het Super Egels bord in de kantine én nog veel belangrijker: je steunt je club! Daarnaast hebben we de komende tijd een aantal leuke acties, maar daar gaan we nog niet te veel over verklappen. Je bent al Super Egel voor 25 Euro per jaar.  

Aanmelden is heel simpel en kan op drie manieren:
– Stuur een e-mail naar sponsoring@deforesters.nl
– Stuur een What’s App-bericht naar 06 24900020
– Maak € 25,- (of meer*) over naar rekeningnummer NL13 INGB 0006517992 tnv De Foresters, ovv Super Egels en je e-mailadres.

* De minimale bijdrage per jaar is € 25,- per persoon of sponsor en € 75,- voor teams of overige bedrijven. Klik hier voor meer info.

Vind je dit soort zaken en initiatieven leuk en zou je de vereniging een handje willen helpen? Meld het dan middels een e-mail aan vrijwilligers@deforesters.nl. Je mag ook langskomen bij de vergaderingen van het bestuur en commissie 2.0, maar we vragen je dat vooraf te melden i.v.m. de Corona-maatregelen: secretaris@deforesters.nl. En wil je met je bedrijf iets voor de club betekenen, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden rondom Foresters 75? Mail dan naar sponsoring@deforesters.nl.