,

Foresters toont ambitie met aanstelling Michielsen en Ooms

Robbert Michielsen wordt volgend voetbalseizoen de nieuwe trainer van De Foresters. Onder toeziend oog van de nieuwe voorzitter Hugo den Hartog tekende hij zijn eerste contract als hoofdtrainer. De 22-jarige Heilooënaar volgt Edwin Veenstra op die begin januari besloot de overstap te maken naar Alcmaria Victrix. Met Michielsen heeft De Foresters  een jonge, ambitieuze trainer aangetrokken, die wordt bijgestaan door de ervaren, Forestersman, Tristan Ooms.

Met Michielsen denken wij een ambitieuze telg uit de Forestersopleiding voor langere termijn aan de organisatie te binden. Hij heeft bewezen nieuwe en verfrissende trainingen te organiseren en staat ook voor de mooie uitdaging om eenheid te smeden binnen de zeer talentvolle selectie, die De Foresters rijk is. Daar horen dus ook het tweede, dat dit jaar, net als het eerste, ook koploper is en gaat promoveren naar de tweede klasse , en het succesvolle O23-1 dat in de landelijke derde divisie speelt.

Met het duo Michielsen/Ooms heeft De Foresters een mooie mix van jong talentvol en doorgewinterde ervaring voor de selectie staan, dat zich niet alleen met de hoofdselectie zich zal bezighouden maar ook, samen met Hoofd Jeugopleiding Rik Stiegelis,  de gehele jeugdopleiding op sleeptouw zal nemen. Voor het bestuur gaat een droom in vervulling om eindelijk een technische staf aan de club te binden, die ook daadwekelijk interesse en gevoel heeft met de gehele club

De beide mannen zijn Egels in hart en nieren en kennen de club, met zal zijn diversiteit aan mensen, door en door.

Wij, als bestuur van De Foresters, zijn verheugd en ervan overtuigd, dat met dit duo de droom verwezenlijkt zal worden om uiteindelijk de goed opgeleide jonge voetballers uit Heiloo, tot wasdom te brengen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VLNR: voorzitter Hugo den Hartog, Robbert Michielsen, Tristan Ooms, penningmeester Remco Teerhuis en HJO Rik Stiegelis

 

 

Michielsen tekent zijn eerste contract als hoofdtrainer