Wanneer: Elke vrijdag, 18:45 inloop, van 19:00 tot 20:00 uur
Locatie: s.v. De Foresters, Vennewatersweg 23, Heiloo
Deelname: Kennismakingstrainingen zijn kosteloos

Walking Football Heiloo nodigt nieuwe deelnemers uit

55 jaar of ouder en toch lekker blijven voetballen? Dat kan met OldStars walking football, een initiatief van de Eredivisie, KNVB en het Nationaal Ouderenfonds. Ook in Heiloo wordt deze bijzondere beweegvorm beoefend.

OldStars walking football is een variant op het reguliere voetbal en is afkomstig uit Engeland. Bij dit speltype mag er alleen (snel)gewandeld worden en dus niet gerend. Dit om blessures te voorkomen en iedereen de mogelijkheid te bieden mee te doen. Er wordt zes tegen zes gespeeld, zonder keepers. Ook mogen er geen slidings worden gemaakt en is lichamelijk contact verboden. Hierdoor ligt de nadruk op het positiespel en is het de perfecte variant voor mensen die lang niet meer hebben gevoetbald of pas op late leeftijd willen beginnen met voetbal. Plezier en sociale contacten staan in voorop.

Uitnodiging nieuwe deelnemers
Om geïnteresseerden kennis te laten maken met OldStars walking football organiseert Walking Football Heiloo een serie kennismakingstrainingen.
De uitvoering van het programma staat onder professionele begeleiding van trainer Cor Zwart.
Na afloop van de activiteiten is er een gezellige ‘derde helft’, uiteraard onder het genot van een warm of koud drankje. De voorjaarsreeks trainingen van Walking Football Heiloo bestaat uit laagdrempelige trainingen, maar ook (optioneel) oefenwedstrijden en leuke evenementen in de regio.

De activiteiten zijn specifiek gericht op de doelgroep 55+ en zijn voor zowel mannen als vrouwen toegankelijk. Voor deze activiteiten zijn niet alleen (oud)leden van de voetbalverenigingen welkom, maar ook andere geïnteresseerden. Er wordt momenteel gekeken om een groep te starten die van 15:00-16:00 traint. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden.

Aanmelden / informatie
Aanmelden voor de training kan door een e-mail te sturen naar: martienblaauboer@gmail.com

Voor meer informatie kan ook contact op worden genomen met:

Walking Football Heiloo
Cor Zwart, 06-24546089
Martien Blaauboer, 06-51070803

Walking Football Heiloo is een gezamenlijk initiatief van s.v. De Foresters en Stichting Trefpunt Heiloo