Meetrainen bij een team

De Foresters is een vereniging waar plezier voorop staat en waar spelers met een ambitie een kans krijgen. Sinds lange tijd biedt De Foresters een plezierige en veilige leeromgeving waar elke speler de mogelijkheid heeft het beste uit zichzelf te halen. Onze jeugdopleiding heeft een, in de breedte, hoog niveau waardoor jaarlijks verschillende toptalenten uitnodigingen ontvangen van AZ, Ajax, Telster Academie en de KNVB.

Door de intensieve samenwerking met de AZ Jeugdopleiding fungeert De Foresters als een regionaal voetbalsteunpunt en het voortraject voor de AZ Jeugdopleiding.

Visie AZ: “In onze visie traint een talent onder de 12 jaar, wekelijks veel, op de juiste manier, met de beste tegen de beste en met goede begeleiding in zijn eigen sociale omgeving, zonder daarbij veel reisafstand te hebben. Daarom geloven wij erin, dat zij het eerste deel van hun opleiding moeten doorbrengen bij een amateurvereniging in de eigen omgeving”.

De Foresters staat open voor spelers en speelsters die graag bij onze vereniging willen komen voetballen. Onze technische staf biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar voetbalvaardigheden maximaal te ontwikkelen.

Wanneer je geïnteresseerd bent om mee te trainen bij een (selectie)team van De Foresters kan je je aanmelden via meetrainen@deforesters.nl. Vermeld hierin je naam, leeftijd en voetbalgegevens (club, positie, team, links-/rechtsbenig en geboortedatum. Wij raden je aan om je (jeugd)voorzitter alvast te informeren.

Onze vereniging hecht waarde aan een goede relatie met omliggende verenigingen en zal dan ook altijd contact opnemen met de vereniging van de speler/speelster waar wij een aanmelding van ontvangen. Het initiatief De Foresters te benaderen ligt altijd bij de speler/speelster (en ouders) zelf.

Voor nadere info neem contact op met onze HJO/Coördinator Foresters & AZ:
meetrainen@deforesters.nl.