Wat doet de voetbal.nl-app?

Wil je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten op je mobiel? Download dan nu de voetbal.nl-app via één van de knoppen hieronder.

Hoe installeer ik de app?

Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij De Foresters in de ledenadministratie bekend bent. Het adres waarop je doorgaans mail van De Foresters ontvangt is het adres waarmee je bij ons bekend bent. Stuur anders even een mailtje naar ledenadministratie@deforesters.nl.
  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij De Foresters bekend bent.
  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met ledenadministratie@deforesters.nl
  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

Meerdere familieleden voetballen bij De Foresters?
Heb je meerdere kinderen bij De Foresters en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van De Foresters? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor “wisselen van persoon”.

Handige instructiefilms