Zichtbaar bij De Foresters

Het lijkt een intikkertje, maar zonder sponsors zou er geen De Foresters zijn. Daarom zorgen we er bij De Foresters voor, dat iedereen die de club financieel een handje helpt daar ook echt wat voor terug krijgt. Wat we natuurlijk in de eerste plaats bieden is zicht­baar­heid. Dat begint bij het bekende bord langs het veld. Op bijna elke foto die van wedstrijden op één van onze velden wordt gemaakt (en geshared) staan er wel een paar in de achtergrond. Nog altijd een beproefd medium voor naams­bekend­heid in de regio dus! Een bord­sponsor krijgt trouwens auto­matisch ook zicht­baar­heid in en rond het clubhuis: op strate­gische plekken hangen beeld­schermen waar uw logo of bood­schap in carrousel langskomt. Net als online, zie hieronder!

Mail ons dus snel voor een afspraak!

Een andere goede sponsor­mogelijkheid is natuurlijk shirt­sponsoring. Dit zijn vaak meerjarige overeen­komsten, omdat de investering meestal wat groter is.
We staan ook altijd open voor nieuwe ideeën: denk eens aan sponsoring van een toernooi, van één van onze velden of van de wedstrijdbal van de week bijvoorbeeld!

Maar dat is toch onbetaalbaar?
Een bord inclusief digitaal sponsor­portaal kost bij De Foresters per jaar tussen de 200 en 400 euro. Dat valt dus best mee. Er valt ook altijd te praten over ‘in natura’. Neem dus snel contact op met onze Hoofd Sponsoring: sponsoring@deforesters.nl