Direct contact opnemen?

Stuur een email naar Hoofd Sponsoring Arnt Blei: sponsoring@deforesters.nl

In de afgelopen 70 jaar is er op het gebied van sponsoring heel wat veranderd. Waar in de eerste 50 jaar in het amateurvoetbal en dus ook bij onze vereniging nog nauwelijks over sponsoring gesproken werd, zien we in de laatste decennia dat deze bron van inkomsten steeds belangrijker wordt. Van voetbalverenigingen wordt tegenwoordig steeds meer kwaliteit gevraagd en we willen allemaal dat onze teams zo goed mogelijk worden ondersteund. Dit kan niet zonder extra financiële middelen, want van de contributie alleen kan dit niet betaald worden. Als we terugkijken in onze clubgeschiedenis, zien we dat de sponsorinkomsten in de laatste jaren sterk meegegroeid zijn met de vereniging (zowel kwalitatief als kwantitatief). Samen met de kantine inkomsten is sponsoring de belangrijkste inkomstenbron naast de contributie inkomsten geworden.

Voetbalverenigingen moeten ook steeds creatiever worden om sponsors te werven en te behouden. Zeker in de huidige economische situatie, waar elke ondernemer hard moet werken om inkomsten en bedrijfsresultaten zeker te stellen. De Foresters heeft gelukkig een flinke club van trouwe sponsors. Door deze sponsors, groot en klein, is het mogelijk geweest om in de afgelopen jaren een financieel gezonde club neer te zetten, die elk jaar nieuwe stappen zet en langzamerhand uitgroeit tot één  van de bekendste verenigingen in Noord Holland.

Onze dank aan de sponsors is dan ook enorm groot. Voor De Foresters is iedere sponsor, groot en klein, belangrijk!

Voor de komende jaren heeft de vereniging de huidige sponsors hard nodig om de ambities in te vullen. Nieuwe sponsors aantrekken en daarnaast de bestaande sponsors behouden is bijzonder belangrijk. Naast zichtbaarheid kunnen we een mooi zakelijk netwerk bieden waarin de sponsors elkaar onderling makkelijk moeten kunnen vinden. Naast het bekende voetbalaanbod voor jong en oud wil De Foresters speciaal richting de sponsors extra mogelijkheden bieden met betrekking tot netwerken, reclame mogelijkheden en PR/social media. Wij willen ook voor uw bedrijf iets betekenen!

De Foresters spreekt de wens uit dat onze huidige sponsors nog lange tijd de enthousiaste voetballers en de vereniging blijven steunen!

We verwelkomen graag  nieuwe sponsors en zoeken samen naar een passend sponsorpakket. Neem vrijblijvend contact op met onze Hoofd Sponsoring Arnt Blei: sponsoring@deforesters.nl

Opties

We hebben diverse mogelijkheden om door middel van sponsoring de club te steunen. Basis is de bordsponsoring, gekoppeld aan het online Sponsorportaal. Bordsponsoring is het bekende bord “langs de lijn” en het Sponsorportaal biedt mogelijkheden om online reclameboodschappen in carrousel vorm op de website van De Foresters te plaatsen. Deze combinaties zijn erg populair en kosten per jaar tussen de 200 en 400 euro ex btw, afhankelijk van de fysieke plek van het bord en de vorm waarin deze is gemaakt.

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden met betrekking tot shirtsponsoring. Dit zijn (vanwege de investeringen) vaak meerjarige overeenkomsten. Speciaal is het sponsoren van onze zeer snel groeiende meidentak “Girlpower”. Overige mogelijkheden zijn het sponsoren van evenementen, toernooien, zeilen, programmablad, wedstrijdbal van de week, etc.

Vermeldenswaardig is dat wij altijd bereid zijn te kijken naar de mogelijkheden om “natura” te kunnen ruilen voor reclame en PR.

Wij kijken graag samen met u naar de beste combinatie voor uw bedrijf. Doelgroep, uiting, natura of niet, de beste sponsordeal maken we samen.

Ook geïnteresseerd in een voorstel op maat?
Neem vrijblijvend contact op met onze Hoofd Sponsoring Arnt Blei: sponsoring@deforesters.nl