Schoolvoetbal 2024 bij De Foresters

Welke school mag zich dit jaar kampioen noemen van het schoolvoetbaltoernooi?

Nog even en dan barst de strijd weer los. De 10 verschillende basisscholen uit Heiloo, verdeeld over 72 teams, doen er dan alles aan om het felbegeerde schoolvoetbalkampioenschap in de wacht te slepen. Dit jaar vindt het spektakel op de velden van Foresters plaats en spelen we natuurlijk weer volgens de officiële spelregels van de KNVB. Dat wil zeggen de groepen 7/8 spelen 8 tegen 8 en de groepen 5/6 spelen 6 tegen 6. Welke scholen winnen dit jaar de prijzen?

De jongens- en meidenteams van de groepen 7/8 trappen vrijdag 5 april om 15.00 uur de eerste bal af. De tweede ronde spelen deze groepen op vrijdagmiddag 12 april en beginnen we ook om 15.00 uur. De wedstrijden duren 20 minuten.

Op woensdag 10 april zijn de groepen 5/6 aan de beurt. Voor deze groep klinkt om 13.30 uur het eerste fluitsignaal. Zij spelen wedstrijden van 15 minuten. Benieuwd naar het volledige programma? Bekijk dan snel de schema’s op de Tournify pagina’s van Schoolvoetbaltoernooi Heiloo.

Altijd op zoek naar extra handjes

Het neerzetten van zo’n mooi toernooi voor honderden kinderen uit Heiloo kost natuurlijk de nodige handjes. De organisatie van het schoolvoetbal is blij met jouw hulp als scheidsrechter, veldwacht of kantinekracht. Meld je via secretaris@deforesters.nl voor meer informatie!

Speel je niet mee?

Een kampioenschap kan niet zonder supporters. Dus speel je niet mee in een team, maar wil je wel graag je klasgenootjes, familie, vriendjes of vriendinnetjes aan komen moedigen? Dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Wil je niets missen?

Houd dan nauwlettend de Tournify pagina’s van schoolvoetbal Heiloo in de gaten. De organisatoren en vrijwilligers hebben er in ieder geval weer ontzettend veel zin in.

Voor groep 7/8: www.tournify.nl/live/schoolvoetbalheiloo7-8
Voor groep 5/6: www.tournify.nl/live/schoolvoetbalheiloo5-6